Esports

Bàsquet

El CB Cambrils torna a l'activitat per afrontar la temporada 2018-2019

Per Redacció

Foto de grup dels jugadors i entrenadors del CB Cambrils
Foto de grup dels jugadors i entrenadors del CB Cambrils | Cedida

Els jugadors del Club Bàsquet Cambrils han reprès, aquesta setmana, l'activitat per afrontar la nova temporada en la què se celebrarà el 35è aniversari. Entre dimarts i dimecres, el club va convocar als jugadors per dur a terme sessions d'exercici físic a la platja dirigides pel preparador físic Aitor Cote –fins ara jugador de l'equip sènior que per una lesió de genoll no podrà jugar enguany– juntament amb els entrenadors de cada equip. Per altra banda, demà 31 d'agost, s'iniciarà el primer stage de pretemporada a l'Hospitalet de l'Infant que s'allargarà durant tot el cap de setmana, on els jugadors seguiran amb la seva preparació física i faran convivència entre tots els equips.

A partir del dimarts 4 de setembre, ja amb els horaris de la temporada, s'iniciaran els entrenaments al Palau Municipal d'Esports. De cara a la propera temporada 2018-2019, el CB Cambrils comptarà amb els mateixos equips que l'any passat, un total de nou: preinfantil masculí –dirigit per Dani Maillo– i preinfantil femení –dirigit per Miquel Farran–, infantil masculí –dirigit per Lorena Torres– i infantil femení –dirigit per Pau Rueda–, cadet masculí –dirigit per Francesc Aixalà–, júnior masculí –dirigit per Egon Wiehoff– i júnior femení –dirigit per Miquel Basterra–, sènior masculí –dirigit per Jordi Juanpere– i sènior femení –dirigit per Miquel Farran–.

Canvis als equips sèniors

Els dos primers equips del club –els equips sèniors– presentaran, enguany, força canvis. L'equip masculí seguirà a la 3a Catalana, en un grup format per 14 equips de la demarcació de Tarragona i un de Barcelona. La lliga començarà el 29 de setembre a la pista de l'AD Torreforta. A la banqueta, un nou entrenador –Jordi Juanpere– que porta una llarga trajectòria com a entrenador passant per equips com el CN Ploms, el CB La Selva, l'ADT i el CB Valls. El bloc de l'equip de l'any passat es manté amb 7 o 8 i es tancarà amb algunes noves incorporacions.

Pel que fa a l'equip femení, l'equip seguirà a la 3a Territorial. Miquel Farran –que ha passat pel TGN Bàsquet, el CB Salou i el Pare Manyanet dirigirà l'equip que manté vuit jugadores de la temporada passada i està previst que s'incorporin sis jugadores més.

Com a objectius, des del club afirmen que, “no tenim cap pressió en fer pujar de categoria als equips sèniors. Compromís amb l'equip i competir en cada partit és el que demanem als jugadors i entrenadors i el futur ens dirà al lloc on hem d'estar”.

A nivell de la junta del club, a finals de la temporada passada es va incorporar Mireia Gòrriz, jugadora del sènior femení que va començar a jugar com a cadet al club i enguany comença la seva 11ena temporada com a jugadora.

Temporada del 35 aniversari

En la temporada del 35 aniversari, el CB Cambrils ja té diverses activitats tancades i d'altres que s'aniran organitzant al llarg de l'any: el proper 13 de setembre es farà la signatura del conveni de la sessió de material antic del club a l'Arxiu Municipal de l'Ajuntament; el 15 de setembre, el club participarà a la Fira d'Entitats; el 16 de setembre –juntament amb la Federació– s'organitzarà una trobada d'equips de mini bàsquet i el 18 de novembre es farà la presentació oficials dels equips de l'escola de bàsquet i del club. Per altra banda, aquest estiu es va recuperar amb un gran èxit de participació el Campus d'estiu.

A dalt, imatge d'alguns dels jugadors del club després dels entrenaments d'aquesta setmana. A sota, el logo del 35 aniversari

 

Comenta aquest article