Esports

Esdeveniment solidari

Pedals Non Stop ja té totes les places plenes

Per Patrícia Muñoz

El passeig de les Palmeres acollirà un esdeveniment de cycling solidari, el proper 8 de setembre
El passeig de les Palmeres acollirà un esdeveniment de cycling solidari, el proper 8 de setembre | Patrícia Muñoz

A menys de quinze dies de l'esdeveniment de cycling solidari que tindrà lloc al Passeig de les Palmeres de 17 a 22h, ja s'ha completat l'aforament previst. 300 persones ja han reservat la seva bicicleta per contribuir, el proper 8 de setembre, a la investigació del càncer infantil. 

L'organitzador i responsable de l'esdeveniment, Martin Pagliano, ha explicat a revistacambrils.cat que tenen previsió d'augmentar les places de cara l'any vinent "en funció de com vegin l'espai enguany". De totes maneres, ja tenien previst que s'omplissin per aquestes dates "pel ritme en què estaven funcionan les inscripcions". Pagliano ha explicat que el que ha funcionat molt bé ha estat la campanya de publicitat: les xarxes socials de l'esdeveniment, el boca a boca dels instructors participants de cara als alumnes dels centres en què treballen, les xarxes socials també dels col·laboradors i dels ajuntaments, els mitjans de comunicació, un petit spot publicitari que han llençat en format vídeo, etc. 

"Estem molt contents. Estem recollint els fruits de l'esforç de les edicions anteriors"

Pagliano i tot l'equip que té darrere estan molt satisfets en com estan funcionant les coses de cara a aquesta sisena edició. "Estem veient el fruit del treball fet, de la confiança de la gent. A més, els preparatius estan seguint el timing a la perfecció: estem ultimant els detalls perquè siguin 5 hores ben emocionants. Estem planificant el tema logístic: àrea d'accés, hora d'obertura de l'esdeveniment i d'accés a les bicicletes... A les 10h del matí d'aquell dissabte ja començarem a preparar-ho tot". 

Una fila zero per tothom qui vulgui contribuir

A banda de les 300 persones que ja tenen la seva bicicleta reservada, Pagliano està pensant en col·locar una "fila zero" de bicicletes perquè la gent que s'hagi quedat fora -no hagin arribat a comprar la seva entrada- puguin pedalejar uns minuts a canvi d'adquirir algun producte de merchandising -recordem que, amb la compra, per exemple, d'una motxilla, samarreta, pulsera solidària, etc., es destinen els fons a la investigació del càncer infantil-. 

Per últim, Pagliano anima tothom a fer algun donatiu, per petit que sigui, des de casa o el mateix dia de l'esdeveniemnt. "A veure si podem aconseguir una xifra rècord en el donatiu final", explica. Les donacions es poden realitzar a través d'aquest web

Comenta aquest article