Informació general

Trànsit

Importants restriccions de trànsit al Port en motiu de l'acte commemoratiu de l'atemptat gihadista

Per Redacció

Aspecte de la zona de l'atemptat, ara fa un any
Aspecte de la zona de l'atemptat, ara fa un any | Lluís Rovira i Barenys

Aquest proper dissabte al matí, la zona del Port patirà importants restriccions de trànsit en motiu de l'acte commemoratiu del primer aniversari de l'atemptat gihadista a la nostra població. La Policia Local restringirà l’accés de vehicles i de vianants a la zona del Club Nàutic i carrers adjacents. Els talls de circulació es realitzaran "durant els preparatius i desenvolupament de l’acte i responen a les previsions d’assistència de nombrós públic i autoritats i atenent a raons de seguretat", segons ha comunicat l'Ajuntament.
Per una banda, la circulació rodada pel port, és a dir tot el passeig Miramar des de la rotonda del moll de ponent fins a la rotonda del moll de llevant (Club Nàutic) restarà tallada des de les 6, 30h del matí fins a les 12 del migdia aproximadament. També es tallarà l’avinguda Diputació des del carrer de Vila-seca i fins a la rotonda del Club Nàutic. A més, hi haurà talls de trànsit a la Rambla de Jaume I, des de la rotonda del carrer Drassanes i Hug de Montcada fins a la del Club Nàutic.
D’altra banda, es prohibirà l’estacionament en totes les vies tallades al trànsit, a la Rambla del Regueral i al carrer de Vila-seca.
Les restriccions també afectaran al pàrquing soterrat de la façana marítima i l’accés al Club Nàutic. També es podran veure afectades les operacions de càrrega i descàrrega a la zona de Consolat de Mar entre les 09:00 i les 12h. No obstant, el carrer Pau Casals serà transitable per poder realitzar aquestes accions.
Pel que fa al transport públic, es veuran afectades dues parades d’autobús i una parada de taxi. Les parades de bus del Regueral i del Club Nàutic passaran a ubicar-se a l’av. Diputació, a les proximitats del carrer Vila-seca. La parada de taxi de l’av. Diputació número 1 passarà a ubicar-se a l’av. Diputació a les proximitat del carrer Vila-seca, així com al davant de l’oficina del Patronat de Turisme.

Rutes alternatives

La millor ruta alternativa dins de la xarxa de vies urbanes de Cambrils serà el vial del Cavet (T-325). Altres opcions, en sentit centre urbà cap a Vilafortuny i Salou, seran per Rambla de Jaume I, carrer Hug de Montcada, carrer Vinyols, carrer Galceran Marquet i Av, Monestir de Poblet fins a l’avinguda de Joan XXIII. En sentit Vilafortuny i Salou cap al centre urbà, seran per Av. Diputació, carrer de Vila-seca , carrer del Monestir de Poblet, Rambla del Regueral o carrer de Vinyols i Rambla de Jaume I.
 

 

Comenta aquest article