Esports

VENT D'ESTROP

Excel·lents resultats de Vent d'Estrop a les regates de Badalona i Deltebre

Per Josep Maria Ferrando

Imatge de la tripulació veterana femenina
Imatge de la tripulació veterana femenina | Cedida

Molt bons resultats dels vogadors de Vent d’Estrop a les darreres regates de la Lliga Catalana de Llagut en les quals han participat a Badalona i a Deltebre. La regata de Badalona es va disputar el darrer diumenge de juliol davant del port de la ciutat amb 4 carrers en línia mentre que la de Deltebre, aquest passat diumenge, al riu Ebre, amb sistema de 4 carrers amb sentit altern.

Amb els resultats aconseguits en aquestes cinc regates de lliga disputades, les tripulacions de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils lideren 5 de les 7 categories en què  participa, i en les altres dues manté  opcions reals de podi.

Hegemonia cambrilenca en el rem fix

El detall del resultats aconseguits en aquestes dues regates demostren l’hegemonia cambrilenca en el rem fix. En categoria absoluta, la tripulació femenina va obtenir  una tercera posició a Badalona i una quarta a Deltebre, mantenint l’objectiu de poder entrar a la final A. Pel que a la tripulació masculina, a Badalona van aconseguir el 5è lloc, i a Deltebre, després de classificar-se per la final A, van aconseguir una meritòria segona plaça final. En categoria veterà femení, dues victòries a les regates, la de Deltebre molt més ajustada fent ús del hàndicap amb un rocós AE Xino-Xano Deltebre.

Ja en categories inferiors, en la categoria juvenils, victòria en ambdues regates de les tripulacions masculina i femenina. Pel que fa al cadet masculí, es van repetir els mateixos resultats, primera posició en les dues regates. I finalment, els més petits del club, categoria infantil mixt, van aconseguir la segona posició a Badalona i la primera a Deltebre.

Aturada de la Lliga de dues setmanes

Amb la regata de Deltebre arriba una aturada de tres setmanes i la Lliga es reprendrà el 26 d’agost a Lloret de Mar i finalitzarà el 2 de setembre a Cambrils.

Comenta aquest article

Galeries relacionades