Cultura

Música

David Bisbal, l'energia en estat pur

El cantant d'Almeria va actuar al Festival Internacional de Música amb un concert que va enregistrar un ple de gom a gom

Per Lluís Rovira i Barenys

David Bisbal es va entregar al públic cambrilenc, divendres a la nit
David Bisbal es va entregar al públic cambrilenc, divendres a la nit | Lluís Rovira i Barenys

Un David Bisbal en plena forma no va decebre la seva legió de fans que van omplir tot el recinte del parc del Pinaret en el concert del passat dissabte a la nit. Hores de cues i molt de neguit per veure el cantant d'Almeria en una actuació plena d'energia i on la gent cantava i es movia al ritme de les seves. Bisbal, que ja havia actuat al Festival cambrilenc ara fa quatre anys, es va posar el públic a la butxaca amb les seves constants referències a Cambrils. El nom de la nostra població el va anar introduint a moltes de les seves cançons i fins i tot es va adreçar al públic del Festival, amb un català impecable per a fer la salutació inicial. Aquest concert formava part de la gira David Bisbal Tour 2018, que va començar el passat 9 de juny a Roquetas de Mar, a casa seva.

Repàs a la seva discografia

El concert va començar amb una mica de retard ja que l'obertura de portes es va retardar més del previst. Les proves de so van acabar tard i fins que no es van cloure no es va poder obrir el recinte al públic. David Bisbal, tal com va anar explicant al llarg del concert, va fer un repàs a la seva discografia i als grans èxits que ha recollit en la seva vida professional. En aquests moments David Bisbal ha fet sis discos d'estudi. Entre els guardons que ja ha recollit el cantant cal esmentar els 48 discos de platí, els dos premis Ondas i els tres Grammys Latino.

Comenta aquest article

Galeries relacionades