Informació general

Aparcament

S'obre el nou aparcament gratuït Xalet d'en Bau 2

Per Redacció

Imatge de l'aparcament de Xalet d'en Bau 2
Imatge de l'aparcament de Xalet d'en Bau 2 | Cedida

Ja es pot aparcar al solar situat al número 16 del carrer del Xalet d’en Bau. El passat divendres 27 de juliol van acabar les obres de condicionament d’aquest nou aparcament gratuït de 118 places i aquest passat cap de setmana ja es va obrir al públic.

Els treballs del pàrquing Xalet d’en Bau 2 han consistit en el desbrossat i anivellament del terreny, l’estesa i compactació d'asfalt triturat per a la construcció d'un accés per a vehicles, i la identificació de l’aparcament amb senyalització a l'entrada per a la informació de la ciutadania. A més, aquesta setmana s’estan instal·lant senyals d’orientació als carrers propers per dirigir als conductors i conductores que estiguin buscant un aparcament.

Aquest és el segon aparcament gratuït que estrena Cambrils aquest estiu gràcies als acords signats per l’Ajuntament amb dues empreses propietàries de finques al barri de l'Horta de Santa Maria. El passat 16 de juliol, l’Ajuntament ja va posar en funcionament el pàrquing Mestral, amb una capacitat per 55 places.

Comenta aquest article