Esports

Rem

Rem Cambrils participa a la Regata de Llaguts de Pineda de Mar i a la Trobada de Muletes de l'Ampolla

Per Redacció

Imatge de la regata a Pineda de Mar
Imatge de la regata a Pineda de Mar | Cedida

El passat 21 de juliol, Rem Cambrils va participar en dues regates de llagut Català, una a Pineda de Mar (comarca del Maresme) i l'altra al municipi de L'Ampolla (comarca del Baix Ebre).

VIIa Regata de Llaguts de Pineda de Mar

Englobada dins de la Festa de la Mar i organitzada per l'Associació MARPI (entitat de caire social i sense afany de lucre que fomenta la integració social i laboral de persones amb algun tipus de discapacitat). Ja és la vuitena edició de la Festa de la Mar i la sisena de regates de llagut demostrant la solidesa de la celebració. Com sol ser habitual, va tenir lloc a la Platja dels Pescadors de Pineda de Mar.

En aquesta regata, Rem Cambrils va participar amb una tripulació combinada amb vogadors del Club Naùtic Bétulo i amb una barca cedida per l’Associació MARPI. Aquesta embarcació té la particularitat de ser la primera de l’associació i correspon a una donació d’una empresa en nom del Memorial a Concepció Sanz “CHITINA”, una de les sòcies del Club Nàutic Bétulo.

Es tracta d'una regata amb una única categoria mixta i amb una distància de 1.000 metres; 4 llargs de 250 m (amb 3 ciavogues). Varen participar un total de quatre clubs; Associació MARPI de Pineda de Mar, Rem Nàutic El Masnou, Club Nàutic Bétulo i Club Rem Cambrils, amb un total de sis equips participants.

La classificació final de les regates va atorgar al equip combinat format per vogadors de REM CAMBRILS i Bétulo un tercer lloc.

Resultats obtinguts classificació final:

1r, PINEDA DE MAR, amb un temps de 07:30,64

2n, CLUB NÀUTIC BÉTULO, amb un temps de 07:33,01

3r, REM CAMBRILS + BÉTULO, amb un temps de 08:00,37

Un cop finalitzada la regata i després del lliurament de premis, va tenir lloc un dinar a la platja per tots el participants i públic assistent. Després al cap-vespre la festa va continuar a la platja amb una sardinada popular amb rom cremat i cantada d’havaneres.

Des de Rem Cambrils volem agrair a l'Associació MARPI l'excel·lent treball d'integració social que estan realitzant i al fet de voler incloure dins de les seves activitats l'esport del rem. Tenen tot el nostre suport i col·laboració.

III Trobada de “Muletes” – L’Ampolla

L'Associació Esportiva "Lo Fangar", vogadors i vogadores de l'Ampolla, juntament amb l'Ajuntament de la localitat organitzen des de fa tres anys una trobada de "Muletes" a la Platja de l'Arquitecte, acte inclòs dintre les Festes Majors de la Mare de Deu del Carme.

En aquesta convocatòria van acudir cinc clubs; Vogadors de L'Ampolla, Associació Esportiva Xino-Xano, Associació Esportiva Vogadors de Calafell, Rem L'Ametlla de Mar i Club Rem Cambrils, formant un total de set equips de vogadors.

El camp de regates, format per 4 llargs de 175 m (amb 3 ciavogues), va donar lloc a una regata de 700 metres en total. En aquesta ocasió, l’equip de vogadors de Rem Cambrils no va poder obtenir cap lloc de podi, quedant a mitja taula de la classificació final.

Classificació final:

1r, Associació Esportiva Vogadors de Calafell

2n, Associació Esportiva Xino-Xano

3r, Rem L'Ametlla de Mar

Destacar la molt bona organització de tot l'esdeveniment, l’excel·lent acollida rebuda per part del club amfitrió i el bon ambient festiu de tots els participants. L'acte va concloure amb un sopar popular per a tots els participants amb rom cremat i cants populars.

Des de l'organització així com de la resta de clubs participants van manifestar i agrair als representants de Rem Cambrils el fet de promoure i divulgar amb tanta il·lusió i energia el rem social com activitat lúdica i esport de lleure.

Comenta aquest article

Galeries relacionades