Societat

Festes

La Llosa viu, un any més, les seves festes de barri

Per Lluís Rovira i Barenys

Elecció de les reines infantil i juvenil del barri de la Llosa
Elecció de les reines infantil i juvenil del barri de la Llosa | Lluís Rovira i Barenys

El barri de la Llosa va viure una nova edició de les seves festes que ha estat marcada per una alta participació en la majoria dels seus actes. El tret de sortida es donava el passat divendres a la tarda amb el pregó, que enguany ha anat a càrrec del regidor d'Ensenyament, Alejandro García, que a més és el regidor dels Barris de Ponent. Aquest primer acte, sota una intensa calor, va estar acompanyat de l'elecció de les reines infantil i juvenil de les festes i, a continuació, de la cercavila i posterior concert de la banda de cornetes i timbals Verge de Misericòrdia de Reus. També es va fer un acte entranyable amb el reconeixement a la veïna Dolores Balbuena, de 100 anys d'edat. D'altra banda, les reines de les festes d’aquest any han estat Paula Pajares i Ivet Gómez mentre que miss Simpatia va ser compartit per: Júlia Riba i Idora Merino. Al vespre i amb una temperatura un pèl més agradable, es va fer el sopar de veïns.

Els altres dos dies de festa, dissabte i diumenge han estat plens d'actes ben diversos amb bicicletada, esmorzar, trobada de xapes de cava, concurs de dibuix, bingo veïnal, esmorzar popular, jocs per a la canalla. A destacar el ja tradicional concurs de truites, en en el que hi han participat un total de 26 truites ben variades. També destacar els balls i concerts, ben concorreguts. El dissabte a la nit va ser el grup Stres-Band l'encarregat de posar la música a la revetlla. El diumenge i com a fi de festa, hi va haver el concert i ball amb Mario Olivo, Jessica Bofarull i Soledad Moreno. La Llosa, doncs, va cloure amb música una nova edició de les seves festes.

La banda de cornetes i tambors Verge de Misericòrdia en el moment d'iniciar la cercavila pels carrers de la Llosa / foto: Lluís Rovira i Barenys
Inflables per la canalla dins els actes festius de la Llosa / foto: cedida
Guanyadors del concurs de parelles de ball / foto: cedida
Truita guanyadora del concurs de truites / foto: cedida

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades