Cursa

Òscar Martínez, cinquè classificat al Half Ironman de Mequinença

Imatge del cambrilenc Òscar Martínez
Imatge del cambrilenc Òscar Martínez | Cedida
El cambrilenc Òscar Martínez va competir, el passat cap de setmana, al Half Ironman de Mequinença (Aragó) on va obtenia una cinquena posició en la classificació absoluta. La prova va consistir en 2 quilòmetres de natació (quinzena posició parcial), 90 quilòmetres en bicicleta (onzena posició parcial) i 21 quilòmetres de cursa (quarta posició parcial). Aquesta prova també va servir al cambrilenc de preparació per al seu debut en la llarga distància el proper 2 d'agost a l'Alpe d'Huez, prova internacional a la que hi assistirà com a convidat "Pro". La competició consistirà en nedar 2.200 metres, 120 quilòmetres de pujada al mític port francès d'Alpe d'Huez i una cursa a peu de 20 quilòmetres a 2.000 metres d'alçada.