Contundent derrota del FC Cambrils al camp de la Gimnàstica Iberiana

L'Oleastrum va perdre a casa davant el Camp Clar per 1-2
Futbol

Territorial Preferent

G. Iberiana 6 - FC Cambrils 2

Ensopegada aquest cap de setmana del FC Cambrils al camp del Gimnàstica Iberiana que va aconseguir els tres punts amb un resultat de 6-2. Els dos gols cambrilencs, un a la primera part i un a la segona, van ser d'Andreu i Pedro. La setmana que ve el Cambrils rebrà a casa el Pubilla Casas.

Primera Territorial

Oleastrum 1 - Camp Clar 2

L'Oleastrum tampoc va aconseguir la victòria aquest cap de setmana a casa. L'expulsió de Garrido en la primera part va afectar l'equip, que fins al minut 58 no va aconseguir anotar. El gol de l'empat va anar a càrrec d'Aitor. A pocs minuts del final el Camp Clar va anotar el gol de la victòria. La pròxima jornada l'Oleatrum juga al camp del Gandesa.

Tercera Territorial

AE Vilafortuny  3 - Vandellòs 0

L'equip de Vilafortuny continua amb la seva bona ratxa i va sumar ahir diumenge una nova victòria a casa contra el Vandellòs. L'equip cambrilenc continua en els primers llocs de la classificació, en la seva primera temporada en competició.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 61 - UD Torredembarra B 68

El sènior masculí A del CBC no va poder sumar una nova victòria ahir a casa, contra un dels equips més forts de la categoria, la UD Torredembarra. L'equip d'Esther Neila va encaixar la cinquena derrota de la temporada i s'allunya dels primers llocs de la classificació.

Sènior femení

CB Cambrils 36 - TGN Bàsquet B 58

L'equip sènior femení del CBC va encaixar ahir una nova derrota a casa. Després d'un bon inici de partit, el joc de l'equip cambrilenc va baixar molt en intensitat, fet que va ser ben aprofitat per l'equip rival, que sense un joc espectacular va poder distanciar-se en el marcador. Al final de la segona part, l'equip del CBC va anar-se'n al descans amb un desavantatge de 17 punts en contra. En el tercer quart, l'equip de Javi López va reaccionar i es va mostrar un major encert en atac i una defensa molt intensa, posant-se a només 6 punts de diferència. Tot i l'espectacular retallada, l'equip cambrilenc no va saber capgirar el marcador, i el TGN Bàsquet va saber aprofitar molt bé els contraatacs per mantenir les diferències en el marcador.

Futbol sala

Divisió de Plata

Sarral 2 - CFS Mediterrani 16

El CFS Mediterrani no va tenir pietat del Sarral FS i el derrota de manera contundent per 2-16. És el tercer partit seguit que guanya el Mediterrani, que sembla que a poc a poc es va consolidant a la competició. Destacar del partit, a part del resultat, els quatre gols marcats per Luis Valadés i la bona tasca que está fent l’entrenador Juanan Jodar.

Divisió d'Honor Territorial

Alcover 6 - CFS Mediterrani B 3

El Mediterrani B va perdre a la pista del líder, l’Alcover, per 6 a 3.

Hoquei

Primera Catalana

Cambrils CH 3 - CN Reus Ploms 3

El Cambrils CH va jugar a casa amb el CN Reus Ploms. Un partit complicat des del començament, en què el visitants es van avançar 0-2, però una bona reacció del Cambrils CH va poder empatar el partit 2-2, però novament el CN Reus Ploms es va avançar en el marcador 2-3 i quan restaven menys de 5 minuts per finalitzar el partit el Cambrils CH va poder tornar a empartar el partit amb el resultat final de 3-3. Un punt molt valuós per a les aspiracions del Cambrils per consolidar la categoria davant d'un difícil rival.

Infantil

CH Vila-seca 5 - Cambrils CH 3

L’equip infantil va visitar la complicada pista del CH Vila-seca. Una primera part molt seriosa en defensa i rendibilitzant les ocasions. El Cambrils CH va anar al descans 1-3, però només començar la segona part, una errada clamorosa del col·legiat, en donar un gol totalment injust al Vila-seca, va provocar la indignació de la banqueta del Cambrils, circumstància que va derivar en una targeta tècnica i conseqüentment la falta directa que va acabar en un nou gol per a l’equip de casa. Només van passar 50 segons de partit, temps suficient perquè amb aquesta decisió del col·legiat es trenqués el partit i la concentració del Cambrils CH, fet que va aprofitar el Vila-seca per anotar dos gols més, amb el qual es va arribar al resultat final de 5-3.