Informació general

Política

Ciutadans sol·licita que es permeti l'accés de gossos a l'Ajuntament

Per Redacció

Actualment es prohibeix l'entrada de gossos a les dependències de l'Ajuntament
Actualment es prohibeix l'entrada de gossos a les dependències de l'Ajuntament | Cedida

El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Cambrils ha presentat una instància per sol·licitar que es revisin les ordenances municipals per permetre l'accés de gossos a l'edifici consistorial. La regidora de la formació taronja, Patricia de Miguel, ha explicat que "actualment existeix una problemàtica amb els gossos extraviats o abandonats" perquè "és la Policia Local qui els acull de forma temporal i l'accés a les seves dependències és a través de la porta principal del Consistori, que prohibeix expressament l'entrada d'animals".

Tanmateix, De Miguel ha explicat que "són molts els veïns que realitzen les seves gestions amb l'administració aprofitant el passeig de la seva mascota" i "actualment l'Ajuntament prohibeix l'entrada de cans sense habilitar una zona alternativa on poder deixar-los de forma segura".

Finalment, la regidora de Cs ha volgut recordar que "cada dia són més els establiments privats que permeten l'accés a les mascotes. Fins i tot, hi ha ajuntaments que, fent un pas important en els drets dels animals, han permès l'accés d'aquests als transports públics com a autobusos urbans". Per això, ha considerat que "l'Ajuntament de Cambrils ha de fer un pas endavant per facilitar la convivència entre els veïns i les seves mascotes".

Comenta aquest article