Rem

Rem Cambrils participa a l'exhibició de rem en modalitat muletes a l'Ametlla de Mar

Un moment de la regata a l'Ametlla de Mar
Un moment de la regata a l'Ametlla de Mar | Marise Gasparin

Al llarg del passat cap de setmana va tenir lloc a l'Ametlla de Mar, la XIII Trobada de Vela Llatina la Cala. Al voltant d’una vintena d’embarcacions provinents des de València fins al sud de França van acudir a la Cala per tal de mostrar, posar en valor i recuperar la tradicional navegació mediterrània “ala trina” o vela de tres costats.

El diumenge 15 de juliol al matí i emmarcat dins d’una sèrie d’actes que es van dur a terme al port de l'Ametlla de Mar va tenir lloc una exhibició de rem amb llagut català, en la modalitat muletes (6 vogadors + timoner), amb la celebració d’una regata de 500 metres de recorregut; 2 llargs de 250 metres (amb 1 ciavoga). Constava de dues categories, una masculina i una femenina. Van participar diverses tripulacions d'un total de quatre clubs: Club de Rem La Cala, Associació de Rem la Ràpita, AE Lo Fangar-Vogadors de l’Ampolla i Rem Cambrils.

La classificació final de les regates, va atorgar a Rem Cambrils una primera posició en la categoria femenina i una segona posició en la categoria masculina. Una vegada conclosa la regata, l’Ajuntament de l'Ametlla de Mar, representat pel seu alcalde, Jordi Gaseni, va fer lliurament dels corresponents premis de participació. Tot seguit, es va oferir un dinar popular per a tothom.