Esports

Rem

Cinc victòries dels Vent d'Estrop a la 3a regata de la Lliga Catalana de Llagut a Sant Jaume d'Enveja

Per Redacció

Imatge de la tripulació juvenil femení
Imatge de la tripulació juvenil femení | Martita Moreno

El passat diumenge 15 de juliol, els Vent d’Estrop van participar a la 3a regata de la Lliga Catalana de Llagut que es disputava al riu Ebre, concretament a Sant Jaume d’Enveja, sota mateix del Pont de Lo Passador. La jornada de regata es va caracteritzar per les altes temperatures acompanyades de força xafogor, que van posar al límit als vogadors participants, i per un camp de regates molt ben disposat sobre el riu.

Els resultats obtinguts pels cambrilencs van ser els següents:

En categoria absoluta, la tripulació femenina va fallar a la contrarellotge no podent entrar a la final A, fet que les va relegar a la 5a posició final després d’imposar-se a Rem Palamós i Rem Pescadors.

Per la seva part, l’equip masculí no va participar a les finals després d’una plantada de tots els clubs com a protesta pel funcionament de l’arbitratge ja que per una consecució d’errors no hi van haver temps de la contrarellotge.

En categoria veterana, les cambrilenques, després de fer el millor temps a la mànega classificatòria, es van imposar amb dificultats a la final, en aquest cas fent valer el handicap, per davant de AE Xino-Xano Deltebre, Nàutic Flix i Natació Badalona.

En categoria juvenil, les xiquetes van guanyar la final per davant de CN Móra d’Ebre i Nàutic Flix, i els xiquets, es van imposar amb molta claredat a Rem Badalona i Natació Badalona.

Per la seva part, en categoria cadet masculí, els cambrilencs, en una final molt disputada van guanyar-la per davant de CN Móra d’Ebre, Nàutic Flix i Rem Santa Cristina.

Finalment, a la categoria dels més petits, els cambrilencs, en la seva primera regata de la temporada van imposar-se al CN Móra d’Ebre.

La propera regata es disputarà el dia 29 de juliol a Badalona, en la que els Vent d’Estrop esperen seguir en la bona línia de resultats aconseguits fins ara.

Comenta aquest article

Galeries relacionades