Cultura

Concert

Albert Guinovart i la seva obra musical, protagonistes del concert commemoratiu del 50è aniversari de la Coral Verge del Camí

Per Redacció

Cartell del concert commemoratiu que tindrà lloc aquest proper dissabte
Cartell del concert commemoratiu que tindrà lloc aquest proper dissabte | Cedida

Amb motiu del seu 50è aniversari, la Coral Verge del Camí continua el programa d'actes commemoratius de l’efemèride amb un concert amb l’obra i la interpretació del prestigiós pianista i compositor Albert Guinovart. Aquest mes de juliol, es podrà gaudir a la Costa Daurada en directe de l’obra i la música d’un dels compositors més complets i amb un recorregut més divers del panorama musical de l’actualitat.

Serà aquest proper dissabte 21 de juliol, quan la Coral Verge del Camí i el pianista i compositor Albert Guinovart, estrenaran el concert Guinovart & CVC, 50 anys Coral Verge del Camí, a la Cripta del Santuari de la Mare de Déu del Camí. Es podrà escollir entre dues sessions a les 19h i a les 22h on s'interpretaran obres dels musicals de més èxit de Guinovart, Mar i Cel, Flor de Nit o Scaramouche, a més de cançons del repertori tradicional català harmonitzades pel mateix músic. El concert comptarà també amb els cantants Ana San Martín i Toni Viñals en les veus solistes, tots sota la direcció de Núria Ortoneda. Es tracta d'un concert extraordinari que els membres de la Coral Verge del Camí han estat treballant intensament durant mesos per celebrar com es mereixen els 50 anys de l'entitat. Les entrades ja es poden adquirir anticipadament al Patronat de Turisme de Cambrils.

Aquest concert també es farà el diumenge 22 de juliol, al Castell-Monestir d’Escornalbou, dins del programa Música als Monuments del Departament de Cultura de la Generalitat i la Diputació de Tarragona.

Intens segon semestre de celebració

El concert Guinovart & CVC, 50 anys Coral Verge del Camí és un dels actes més destacats que l’associació està duent a terme aquest 2018 per tal de celebrar el seu aniversari. L’entitat ha preparat diversos actes i activitats per celebrar el seu llarg recorregut amb tots els cantaires i excantaires, amics, socis i institucions que l’han acompanyat durant mig segle de trajectòria musical. L’octubre serà un mes àlgid de la celebració, ja que farà exactament mig segle del primer concert de la Coral a Cambrils. Algunes de les activitats programades que cal destacar són l’edició d’un llibre, una exposició a la Torre del Port de Cambrils o el concert de cloenda de l’aniversari el desembre de 2018, tots en conveni amb la Parròquia de Santa Maria de Cambrils i l'Ajuntament de Cambrils.

Tot plegat un reguitzell d’activitats per celebrar un important aniversari d’una associació de cant coral molt arrelada a Cambrils i amb reconeixements nacionals i internacionals.

Comenta aquest article