Informació general

Aparcament

L'Ajuntament posa en funcionament dos nous aparcaments gratuïts a la zona de l'Horta de Santa Maria

Ja s’ha condicionat i obert un solar a l’avinguda Mestral (55 places) i properament s’iniciaran els treballs en una finca de Xalet d’en Bau (118 places)

Per Redacció

Imatge del nou aparcament Mestral
Imatge del nou aparcament Mestral | Cedida

L’Ajuntament de Cambrils ha signat uns acords amb dues empreses propietàries de dues finques situades al carrer del Mestral número 5 i al carrer del Xalet d’en Bau número 16 per convertir-les en aparcaments alternatius gratuïts i guanyar 173 noves places a la zona de l'Horta de Santa Maria. El passat dilluns 16 de juliol ja es va posar en funcionament el pàrquing Mestral, amb una capacitat de 55 places, després de treballs de condicionament consistents en l’anivellament del terreny, l’estesa i compactació d’asfalt triturat i la senyalització de l’entrada. D’altra banda, el nou pàrquing Xalet d’en Bau 2, molt a prop del ja existent al costat de l’estació d’autobusos, s’obrirà properament, una vegada finalitzats els treballs de neteja i compactació de terreny.

Aquestes places de zona blanca se sumen a les 72 noves places de zona blanca que es van guanyar amb la reordenació del barri d’Horta de Santa Maria. Així doncs, es disposaran de 245 noves places gratuïtes, que compensen les 130 que es van perdre a l'aparcament de zona taronja de l'Ateneu Juvenil amb motiu de les obres del complex residencial. Recordem que a meitats del passat mes de juny es va informar que la propietat d'aquest solar no el tancaria completament –tal i com estava previst inicialment– sinó només la part on s’han de construir els habitatges. Concretament, fins a finals de setembre, es podran fer servir 170 de les 300 places d’aquest aparcament regulat molt utilitzat per la seva proximitat a la zona del port.

Comenta aquest article