Informació general

Turisme

Cambrils ofereix viure una jornada de pesca a alta mar, una experiència única a la Costa Daurada

Per Redacció

Quatre embarcacions pesqueres cambrilenques ofereixen l'activitat de Pesca Turisme
Quatre embarcacions pesqueres cambrilenques ofereixen l'activitat de Pesca Turisme | Cedida

Dins de l’àmplia oferta d’activitats turístiques que ofereix Cambrils s’hi pot trobar Pesca Turisme, una experiència única a la Costa Daurada que ofereix al visitant viure una jornada real de pesca en algunes de les embarcacions de pescadors de la vila. Totes les sortides inclouen esmorzar i dinar mariner. A més, el turista també podrà gaudir d’una explicació detallada de la mà dels propis pescadors sobre la tècnica d’arrossegament així com de les espècies capturades a la costa cambrilenca.

Fins a quatre embarcacions pesqueres ofereixen aquesta activitat entre els mesos de juliol i setembre: Josep Jan Dos, Gafor, P. Bomba i Germans Bonet. Els preus oscil·len entre els 44 i els 200 euros. Pesca Turisme compta amb el suport del Patronat de Turisme de Cambrils i la Confraria de Pescadors.

L’activitat es realitza en grups reduïts i cal reservar de forma anticipada. Per a més informació, preus i reserves es poden consultar els diversos webs:

https://cambrils-turisme.com/experiencies/pesca-turisme-josep-jan-dos/

https://cambrils-turisme.com/experiencies/pesca-turisme-p-bomba/

https://cambrils-turisme.com/experiencies/pesca-turisme-gafor/

https://cambrils-turisme.com/experiencies/pesca-turisme-germans-bonet/

Conèixer la tradicional subhasta del peix

Una altra activitat turística relacionada amb la pesca és una nova visita guiada que, en aquest cas, s’ofereix de la mà de la pròpia Confraria de Pescadors. El visitant té ara l’oportunitat de visitar el port de Cambrils i conèixer en primera persona com funciona l’autèntica subhasta del peix.

Per a més informació sobre aquesta activitat, es pot consultar el següent web: https://cambrils-turisme.com/larribada-barques-port/

Comenta aquest article