Societat

ACTIVITATS D'ESTIU

Èxit de participació en el primer concurs de castells de sorra

Per Patrícia Muñoz

Imatge del concurs del castells de sorra, el passat dissabte al matí
Imatge del concurs del castells de sorra, el passat dissabte al matí | Berta Ruiz

23 equips van participar, dissabte passat, al concurs de castells de sorra organitzat pel Patronat de Turisme de Cambrils. Els equips havien d'estar formats per dos membres, i un d'ells havia de ser menor de dotze anys. D'aquesta manera, es potenciava una activitat que poden fer pares i fills junts. Els participants provenien de Cambrils, de Sòria, del País Basc, de Saragossa, de Lugo o de Tarragona, entre d'altres. Els participants van valorar molt positivament l'organització del concurs perquè tots van ser obsequiats amb barrets, protecció solar i begudes fresques per tal que poguessin crear les seves obres amb més comoditat. Des del Patronat de Turisme han remarcat que van voler tenir cura dels participants.

Autèntiques obres d'art a la sorra des de les deu del matí

Aquesta primera edició del concurs va començar a les 10.30h del matí i va acabar a les 13h. Així doncs, es va poder amenitzar una jornada de sol i platja. 

Els premis van ser, per al primer classificat, entrades per PortAventura i una estança en un dels seus hotels. El segon classificat es va endur entrades pel mateix parc temàtic i, a més, un passi familiar al Parc Samà. Per últim, els tercers, el passi familiar per al Parc Samà i entrades per a l'Aquopolis. El guanyador va ser un equip de Tarragona i, el segon i el tercer, de Cambrils.

Mercè Dalmau, regidora de Turisme, s'ha mostrat molt satisfeta amb la participació i ha explicat a revistacambrils.cat que es pretén que el concurs de castells de sorra sigui una cita en el calendari anual estiuenc al municipi."És la primera edició que recuperem d'aquest concurs després de moltíssims anys, i li hem volgut donar un enfocament familiar que ha estat un èxit. Volem repetir l'any que ve". 

Comenta aquest article