Societat

La Fira Outlet omple, una vegada més, la Plaça de la Vila

Per Patrícia Muñoz

Detall de la Fira Outlet de dimecres i dijous passats, a la Plaça de la Vila
Detall de la Fira Outlet de dimecres i dijous passats, a la Plaça de la Vila | Berta Ruiz

Set paradetes de l'associació comercial Vilacentre van establir-se, els passats dimecres i dijous, a la Plaça de la Vila en una nova edició de la Fira Outlet. Durant tots dos dies -matí i tarda- els establiments participants, tots de comerços del Barri Antic, van poder vendre els seus productes: roba, complements, objectes per la llar, etc.

La presidenta de Vilacentre, Tere Recasens, s'ha mostrat satisfeta a l'hora de valorar aquesta edició. "Sempre funciona molt bé els dimecres perquè hi ha el mercat ambulant, i a la tarda funciona per inèrcia. Dijous al matí va estar més tranquil, però després a la tarda es va tornar a animar per la batukada". De fet, des de l'entitat estan organitzant un seguit d'activitats durant els mesos de juliol i agost per, tal i com apunta Recasens, "donar a conèixer el barri i potenciar el comerç local". Ahir, dijous, hi va haver batukada. Dijous que ve també n'hi haurà i, el següent, hi haurà Bollywood, que es combinarà amb la batukada -un dijous de cada-. Dins del marc "Juguem i fem comerç", aquestes activitats estan dirigides a tots els públics, a petits i grans. Avui, per exemple, hi haurà una classe de zumba i, després, Lindyfest (un grup de swing), a partir de les 19.30h també a la Plaça de la Vila.

Classes de flamenc i espectacle de màgia

El proper dissabte, dia 21, hi haurà una master class gratuïta de flamenc al Passeig Albert, a les 19.30h. El dia 24, dimarts, hi haurà un espectacle de màgia a càrrec de Magic Santos a la Plaça Martí i Nolla de 19h a 20h del vespre. Així ho ha explicat Recasens a revistacambrils.cat: l'objectiu és escollir diferents ubicacions del barri i fidelitzar la gent, tant turistes com locals.

La propera Fira Outlet tindrà lloc els dies 25 i 26 d'aquest mes, també a la Plaça de la Vila, de 10 a 13.30h i de 18 a 21h. 

Comenta aquest article