Cultura

Exposició

Sis artistes locals presenten l'exposició d'escultura «Universos» a la Sala Àmbits

Per Berta Ruiz

Els sis artistes de la mostra juntament amb el regidor Lluís Abella i l'alcaldessa, Camí Mendoza
Els sis artistes de la mostra juntament amb el regidor Lluís Abella i l'alcaldessa, Camí Mendoza | Berta Ruiz

La Sala Àmbits del Centre Cultural acull, des d'ahir al vespre, l'exposició d'escultura titulada "Universos" en la què hi participen sis artistes –Cristina Salvans, Paco Rodríguez, Queralt Osorio, Beatriu Mar, Asun García i Laura Álvarez–, tots ells alumnes del taller Fang i Mar de Cambrils del ceramista José Martín. A l'acte d'inauguració hi va ser present l'alcaldessa –Camí Mendoza– i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella.

El mateix regidor de Cultura va ser l'encarregat de presentar la trajectòria d'aquests sis artistes, amb un estil molt diferent, però que s'uneixen en aquest taller d'art i de creació. Segons va dir, la seva proposta dóna lloc a la mostra "Universos" en la què tots ells volen expressar els seus sentiments, pors, inquietuds i evocant el seu propi món interior, expressant-se amb formes diferents, materials i tècniques a través del volum.

Aquesta és la primera vegada que exposen junts, però alguns dels seus integrants ja havien exposar anteriorment en solitari com és el cas de la Queralt Osorio –que recentment va exposar la seva obra a la mateixa Sala Àmbits– o la Cristina Salvans que temps enrere també va exposar i que també va aconseguir l'accèssit de la 2a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic de Cambrils. També la Laura Álvarez –professora de pintura del taller del Centre Cultural–, així com Asun García i Beatriu Mar que, en diferents ocasions, han participat a l'exposició Artistes de Cambrils. I, Paco Rodríguez que fa poc temps va deixar Barcelona per instal·lar-se a Cambrils i entrar a formar part de la família d'artistes cambrilencs.

Diferents peces de l'exposició d'escultura

 

Comenta aquest article