Cultura

Exposició

L'Espai El Pati acull l'exposició col·lectiva dels treballs de quatre associacions cambrilenques

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició, ahir, a l'Espai El Pati del Centre Cultural
Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició, ahir, a l'Espai El Pati del Centre Cultural | Berta Ruiz

Ahir al vespre a l'Espai El Pati del Centre Cultural es va fer l'acte d'inauguració de l'exposició col·lectiva dels treballs realitzats durant aquest curs als tallers de quatre associacions: l'Associació Cultural de Dones l'Alba, l'Associació de veïns La Parellada, l'Associació La Mar de Pintura de Cambrils i el taller de pintura de Laura Álvarez. La inauguració va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i el regidor de Cultura, Lluís Abella.

En la seva presentació, Abella va destacar la solidesa del teixit associatiu cambrilenc i, com a mostra, l'exposició col·lectiva en la què s'uneixen aquestes quatre entitats. Segons va dir, l'Associació Cultural de Dones l'Alba i l'Associació de Veïns La Parellada es van crear per a la promoció de la figura de la dona i suport als veïns, respectivament, juntament amb tasques de promoció de la cultura i d'activitats lúdiques. A l'Associació de Veïns La Parellada es poden realitzar diferents activitats com: puntes de coixí, costura, patchwork, tricot i manualitats diverses que, com bé diuen les seves alumnes, realitzen tot fent tertúlia. Per altra banda, l'Associació Cultural de Dones l'Alba –creada l'any 2000– també realitza tallers de reciclatge, restauració d'objectes, treballs amb estany, creacions amb sorres de colors, fofutxes o serigrafia, així com ioga o zumba.

Per altra banda, a l'exposició també s'exposen els treballs pictòrics dels alumnes del Taller de pintura de Laura Álvarez –la professora i tutora del taller que s'imparteix al Centre Cultural– i que han realitzat al llarg d'aquest curs. I, l'Associació La Mar de Pintura de Cambrils –associació creada l'any 2016–. Aquesta està formada per ex alumnes del Taller de pintura de Laura Álvarez que, un cop finalitzat el taller, van voler donar sortida a les seves pròpies inquietuds artístiques amb el treball de pintura i de les diferents arts plàstiques. Tal com va recordar el regidor de Cultura, aquest és el tercer any que es realitza aquesta exposició conjunta.

Imatge dels treballs dels tallers de les quatre associacions

 

Comenta aquest article