Esports

Rem

Rem Cambrils obté dos primers llocs a les regates de llagut de l'Ametlla de Mar

Per Redacció

Equip femení de Rem Cambrils
Equip femení de Rem Cambrils | Cedida

El passat 30 de juny van tenir lloc a l'Ametlla de Mar les regates de Llaguts de La Cala amb motiu dels diferents actes i celebracions de la Festa Major d’Estiu de Sant Pere, organitzades conjuntament per la Confraria de Pescadors i l’Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Constava de dues categories, una masculina amb una distància de 600 metres; 6 llargs de 100 m (amb 5 ciavogues) i una categoria femenina amb una distància de 400 metres; 4 llargs de 100 m (amb 3 ciavogues). Com a fet curiós, aquesta regata té la peculiaritat de que les tripulacions de cada barca estan formades per un total de sis vogadors i timoner, en comptes dels vuit vogadors i timoner com acostuma a ser l’habitual.

Rem Cambrils va participar amb dos equips de vogadors en cadascuna de les categories, d’un total d’onze equips de vogadors participants.

La classificació final de les regates va atorgar a Rem Cambrils el primer lloc, tant a la categoria femenina com a la masculina:

Resultats de la final en la categoria femenina (400 metres):

1r. Rem Cambrils 1, amb un temps de 02:55,00

2n. Rem Calafell, amb un temps de 03:06,00

Resultats de la final en la categoria masculina (600 metres):

1r. Rem Cambrils 1, amb un temps de 04:16,18

2n. Rem Calafell, amb un temps de 04:20,28

La jornada va finalitzar amb el lliurament de trofeus a càrrec de l'alcalde de l'Ametlla de Mar –Jordi Gaseni– i la regidora d'Esports, Mayte Puell. Tot seguit va tenir lloc un sopar de germanor per a tots els participants i familiars.

Destacar que durant la cerimònia de lliurament de premis, l’alcalde va tenir unes paraules de profund agraïment amb el Club Rem Cambrils i amb tots i cadascun dels seus socis, per haver estat –de forma molt activa– un dels principals promotors de la pràctica del rem de banc fix, i al fet d’haver ajudat a reactivar a l'Ametlla de Mar la pràctica d’aquest esport. En aquest mateix sentit, el president de Rem Cambrils –Victor Ortíz de Pinedo– va agrair el suport i l’ajuda rebuda durant tot aquest temps, sense els quals Rem Cambrils no seria una realitat que, actualment, compta amb un total de 78 socis.

Comenta aquest article

Galeries relacionades