Esports

Atletisme

Sisena posició de Nuria Caballero en salt de llargada al campionat de Catalunya absolut

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenca, Elisa Laguna, la primera per l'esquerra, en la prova dels 100 metres llisos
L'atleta cambrilenca, Elisa Laguna, la primera per l'esquerra, en la prova dels 100 metres llisos | Cedida

El passat diumenge 1 de juliol es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima de Barcelona el Campionat de Catalunya Absolut. A aquesta competició hi van accedir dues atletes del Club Atletisme Cambrils.

Els resultats de les atletes van ser els següents

  • La Nuria Caballero assolia la 6a. posició al salt de llargada amb un millor salt de 5.52 m. El nivell de la prova va ser molt alt, doncs amb aquesta mateixa marca l'any passat hagués assolit el bronze. Tanmateix, la guanyadora va batre el Rècord dels Campionats. Amb aquest campionat la Nuria tanca una gran temporada en la que destaca el salt qualitatiu de la seva marca personal que l'ha apropat a nivell internacional. Amb 5.73 m. s'ha quedat a 7 cm. de la marca mínima que demana la Federació Europea d'Atletisme per a participar als Campionats d'Europa S-18.

  • L'Elisa Laguna va participar a la prova dels 100 m.ll. on assolia la 6a. posició a la 3a. Semifinal, parant el cronòmetre en un temps de 13”17, prop de la seva marca personal. El seu rendiment es va veure afectat negativament perquè va participar amb un esquinç al turmell.

  • Nuria Caballero en la prova de salt de llargada

     

Comenta aquest article