Informació general

Successos

Trobada sense vida una persona al costat de la via del tren

Una dona d'uns 80 anys ha estat localitzada sense vida, aquest matí, sota el pont més proper al nucli urbà de Cambrils que va del vial d'accés des de l'antiga N-340 al barri de la Llosa

Per Lluís Rovira i Barenys, Patrícia Muñoz

La dona morta ha aparegut sota el pont d'accés al barri de la Llosa des de l'antiga N-340
La dona morta ha aparegut sota el pont d'accés al barri de la Llosa des de l'antiga N-340 | Lluís Rovira i Barenys

Una dona d'uns 80 anys ha estat localitzada sense vida, aquest matí, sota el pont més proper al nucli urbà de Cambrils que va del vial d'accés des de l'antiga N-340 al barri de la Llosa. Tot fa pensar que la víctima seria la dona que va desaparèixer ahir al barri de la Llosa. Aquesta desaparició va ser difosa pels propis familiars a través de les xarxes socials en una nota en la que demanaven la col·laboració ciutadana per a trobar-la. Segons van dir, la dona hauria sortit a passejar, ahir, a primera hora del matí i se li va perdre la pista. La recerca va començar amb la crida a través de les xarxes socials, al mateix temps que els Mossos d'Esquadra i la Policia la van estar buscant des d'aleshores.

El cos sense vida ha estat localitzat a primera hora d'aquest matí i ha estat retirat a les 11 h.. La circulació de trens des de Cambrils en direcció sud ha estat interrompuda durant dues hores, des de les 9 h fins les 11 h. A hores d'ara, el servei ferroviari ja funciona amb normalitat. Tot fa pensar que la dona hauria rebut un cop amb la part lateral d'algun tren dels que les darreres hores ha circulat per aquesta via, de manera que el maquinista no se n'hauria assabentat del succés.

 

Comenta aquest article