Esports

Futbol sala

El Mediterrani puja a la Divisió d'Honor Catalana de futbol sala

L'ascens s'ha aconseguit per la renúncia d'un equip a pujar a Tercera Nacional i les compensacions que ha provocat, això, en la reestructuració de les categories de sota

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge d'un dels darrers partits del Mediterrani, aquesta temporada
Imatge d'un dels darrers partits del Mediterrani, aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

El CFS Mediterrani ha aconseguit l'ascens a la Divisió d'Honor Catalana de Futbol Sala. Ahir mateix, la Federació Catalana de Futbol va confirmar l'ascens del club cambrilenc després d'haver-se produït un seguit de compensacions en les diferents categories. El que ha provocat l'ascens del Mediterrani ha estat el fet que un club de la demarcació de Barcelona hagi renunciat a pujar a Tercera Divisió Nacional i el seu lloc l'hagi ocupat el Torredembarra, que havia quedat tercer de la Divisió d'Honor. Aquest ascens del Torredembarra ha provocat que el Mediterrani, que havia quedat segon del grup 6 de la Primera Catalana, hagi pogut ascendir.

La notícia ha estat molt celebrada a nivell de club, tant per la directiva com per l'entrenador i jugadors. Segons ha explicat Gabriel Mercado, entrenador del Mediterrani, "aquest ascens és com un premi al treball que hem fet al llarg de tota la temporada". Enguany el Mediterrani ha fet un molt bon paper ja que a part del segon lloc de la classificació va arribar a la final de la Copa Tarragona i va caure eliminat contra l'Esplugues, un equip de Tercera Nacional, a la Copa Catalunya.

El Mediterrani reforçarà l'equip, segons ha explicat Mercado, "l'objectiu de la propera temporada serà el de gaudir i mantenir la categoria", una categoria que és la més alta en la que ha jugat fins ara el club cambrilenc. L'any vinent, doncs, els dos clubs cambrilencs de futbol sala es tornaran a retrobar, aquest cop a la Divisió d'Honor Catalana.

Comenta aquest article