Informació general

Comunicació

L'Ajuntament fa una crida a les entitats a participar al Consell Consultiu de Ràdio Cambrils

Per Redacció

Imatge d'arxiu de les instal·lacions tancades de Ràdio Cambrils
Imatge d'arxiu de les instal·lacions tancades de Ràdio Cambrils | Lluís Rovira i Barenys

L’Ajuntament de Cambrils ha fet una crida a les entitats i associacions cambrilenques que es vulguin implicar en Ràdio Cambrils a presentar la seva sol·licitud per formar part del Consell consultiu, assessor i de control d’aquest mitjà de comunicació. La selecció es farà en funció de la representació sectorial. El Consell consultiu s’encarregarà d’elaborar i emetre informes, conèixer la proposta de programació anual, fer el seguiment de la programació i dels continguts en general i vetllar pel compliment de les missions del servei públic, entre d’altres. Aquest Consell consultiu, assessor i de control comptarà amb participació política, associativa i de professionals de la comunicació.

Les entitats interessades en formar part del Consell poden demanar informació a través del correu electrònic alc@cambrils.org o el telèfon 977794563. El termini màxim per presentar les sol·licituds és l’11 de juliol al correu alc@cambrils.org.

El ple del passat 25 de maig va aprovar, definitivament, el Reglament d’organització i funcionament del servei públic de ràdio que permetrà la reobertura de Ràdio Cambrils.

 

 

Comenta aquest article