Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Reconeixement

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reconeix els èxits de gairebé 200 esportistes locals

Per Redacció

Acte de reconeixement als esportistes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Acte de reconeixement als esportistes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reconegut públicament els èxits de prop de 200 esportistes locals i els seus entrenadors en la temporada 2017/2018. Ho ha fet en un acte celebrat aquest passat dilluns, 25 de juny al vespre, al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. En record d’aquest homenatge, l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora d’Esports, Cristina Borràs, van lliurar-los un trofeu commemoratiu.

Aquests esportistes formen part d’onze entitats esportives locals (el Club Centre Excursionista Serres del Mestral, el Club d’Escacs l’Hospitalet de l’Infant, el Club Esport l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Futbol Sala de Vandellòs, el Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Judo, el Club de Karate, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, el Club de Patinatge, el Grup de Bitlles del Foment Cultural i el Club Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant) i dels equips d’handbol, natació, tennis i pàdel de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament. A la pàgina web municipal (www.vandellos-hospitalet.cat), s’hi pot consultar el llistat complet dels esportistes reconeguts i els seus triomfs.

L’acte de reconeixement el van presentar els conductors del programa d’actualitat esportiva local de Ràdio l’Hospitalet de l’Infant (“El Segon Pal”): Silvia Roman, David Martínez i Raúl Leal.