Cultura

Festival Internacional de Música

Disponibles les invitacions per al concert homenatge a Mecano a través de la UB i l'Associació d'empresaris d'hostaleria

Per Redacció

Imatge promocional del concert de tribut a Mecano que tindrà lloc el 29 de juliol
Imatge promocional del concert de tribut a Mecano que tindrà lloc el 29 de juliol | Cedida

ConcertStudio –empresa encarregada de la gestió i explotació del Festival Internacional de Música de Cambrils–, de forma conjunta amb la Unió de Botiguers de Cambrils i l'Associació d’empresaris d’hostaleria del municipi van arribar, ahir, a un acord de col·laboració de cara la 44a edició del Festival de Música de Cambrils que se celebrarà del 26 de juliol al 12 d'agost al Parc del Pinaret. Seguint la línia iniciada en edicions anteriors en concerts tribut a Queen o a Michael Jackson, la Unió de Botiguers de Cambrils i l'Associació d’empresaris d’hostaleria repartiran a través als seus comerços adherits invitacions per viure el concert tribut de l'edició d'enguany, Hija de la Luna, homenatge a Mecano.
 
Les invitacions, disponibles de demà dimecres 28 de juny, es podran obtenir únicament després d'haver realitzat una compra mínima als seus establiments. A banda, les entrades també es podran seguir comprant a través del web oficial del Festival Internacional de Música de Cambrils (www.festivalcambrils.com) i del Patronat de Turisme del municipi.
 
Martin Pérez, director general de Concert Studio, valora molt positivament aquesta acció, ja que segueix un dels objectius més importants fixats que és el d'apropar el Festival de Música al municipi i sumar sinergies amb els comerços i l'activitat econòmica de Cambrils. "Aquesta 44a edició ha de seguir sent de tots", ha comentat. El president de la Unió de Botiguers –Enrique Arce– i Maria Bertran, membre de la junta de l’Associació d’empresaris d’hostaleria cambrilencs també han assegurat que “un festival de música consolidat com el de Cambrils, és un element diferenciador en el competitiu mercat del turisme de sensacions. Continuar aquesta iniciativa ens dóna l'oportunitat de mostrar els encants de la ciutat com a destinació familiar a persones que no vindrien en altres circumstàncies fet que des de l'associació es considera una de les col·laboracions estratègiques més importants dels últims anys”.
 
El concert Hija de la Luna, Homenatge a Mecano està encapçalat per l'actriu i cantant Robin Torres que, en tan sols uns mesos, s'ha convertit com el més important i fidedigne homenatge a Mecano a nivell mundial. 25 anys després de la presentació de la darrera gira de Mecano, aquest concert ofereix al públic una reproducció clonada de la mítica gira rescatant, a més, altres grans èxits de la banda. Aquest concert tribut està programat pel diumenge 29 de juliol a les 22h al Parc del Pinaret.

Comenta aquest article