Cultura

Teatre

Les alumnes de teatre de les Dones Amunt posen en escena l'obra «Así termina una era»

Per Berta Ruiz

Un moment de la representació teatral, ahir al vespre, al Teatre del Casal Parroquial
Un moment de la representació teatral, ahir al vespre, al Teatre del Casal Parroquial | Berta Ruiz

Les alumnes del curs de teatre de l'Associació Dones Amunt van posar en escena, ahir al vespre al Teatre del Casal Parroquial, l'obra de teatre "Así termina una era" d'Ángel Serrano Laguna. Sota la direcció de Neus Bosquet, un total de nou alumnes van representar aquesta comèdia d'embolics i humor que explica la història de l'Ibai que li vol demanar matrimoni a Carme, la seva núvia de tota la vida. Per fer aquesta petició vol que sigui d'una forma especial i reuneix als seus quatre millors amics –Dani, Armando, Pepe i Ventu– en una sortida de cap de setmana, però cap d'ells ajudarà a que el pla d'Ibai tingui èxit: Pepe arriba amb una acompanyant inesperada, Armando ve amb Alicia –la seva núvia obsessiva del control– i Dani i Ventu voldran impedir aquesta petició de totes les maneres possibles, però per motius totalment diferents.

Amb aquest fil conductor, les alumnes que van actuar van ser: Maria Luisa Martínez (Ibai), Ana Morera (Carme), Pilar Aviñó (Armando), Maria Jesús Asenjo (Pepe), Servanda Barea (Dani), Maria Anguiano (Ventu), Ana Domínguez (Inés), Montserrat Losilla (Alicia), Enriqueta Díaz (Fréderique), juntament amb Eva Fernández i Marian Marcaide com a apuntadores.

Amb aquesta representació teatral, les Dones Amunt tancaven les XXXII Jornades Culturals que s'han organitzat al llarg d'aquest mes de juny. Aquest ha estat el dinovè any que les alumnes de teatre representaven una obra que preparen durant el curs d'activitats.

Diferents moments de l'obra de teatre presentada per les Dones Amunt

 

Comenta aquest article