Atletisme

Laura Matas, medalla d'or en llançament de javelina al campionat de Catalunya sub23

Laura Matas, al centre de la imatge, en la primera posició del podi amb la medalla d'or | Cedida

L'atleta cambrilenca Laura Matas Mestres –membre de l'Agrupació Atlètica Catalunya (Agrupa)– es va penjar la medalla d'or en la prova de llançament javelina al campionat de Catalunya sub23 a l'aire lliure, disputat a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona els passats 2 i 3 de juny. Laura Matas –de 22 anys d'edat– va fer un millor llançament de 31,72 metres que li va valdre la primera posició del campionat organitzat per la Federació Catalana d'Atletisme. Per darrere seu es van situar les atletes Cora Sepulveda del CA Vic amb una millor marca de 30,59 metres i, en tercera posició, Maria Purull de la UA Terrassa amb un llançament de 27,81 metres.