Cultura

Música

El Daurada Escena aixeca el teló amb el concert del baríton Carles Pachón i la pianista Anna Crexells

Per Lluís Rovira i Barenys

Actuació del barítom Carles Pachón i la pianista Anna Crexells, ahir al vespre
Actuació del barítom Carles Pachón i la pianista Anna Crexells, ahir al vespre | Lluís Rovira i Barenys

El Daurada Escena Festival Líric Internacional va aixecar el teló, ahir al vespre, amb el primer dels quatre concerts programats. El baríton Carles Pachón acompanyat de la pianista Anna Crexells van oferir un concert al recinte de l'Orangerie Clos Barenys. Pachón, amb els seus 23 anys d'edat, ja s'ha fet un nom en la lírica actual ja que va ser el guanyador del primer premi del Concurs Internacional de Cant Alfredo Kraus 2017 i va aconseguir el tercer premi del Tenor Viñas. Aquest passat mes d'abril ha rebut el reconeixement de la revista Opera Actual amb el Premi al cantant jove més prometedor.

En el repertori del concert d'ahir Pachón va interpretar obres de Galdaston, Curtis i un parell d'obres de Donizetti i de Rossini, entre les quals el Largo al factotum de Il Barbieri di Siviglia. També va interpretar Les neus de les muntanyes que forma part de Cançó d'amor i de guerra i va acabar el concert amb una peça de la sarsuela La del Soto del Parral. Fora de programa, Carles Pachón va cloure amb la interpretació del tango de Carlos Gardel, El día que me quieras. Per la seva part, la pianista Anna Crexells va interpretar una obra de Massanet i una de Turina, intercalades amb les peces musicals del baríton. Després del concert es va oferir un cóctel sopar.

Tres actuacions més

La següent actuació es farà l'1 de juliol, al Teatre Auditori de l'Hospitalet de l'Infant, de la mà de la mezzosoprano Marina Viotti, el pianista Todd Camburn i Gerry López al saxo. Òpera Exprés amb Roberto Devereux Belcanto MSC serà el tercer concert, el 7 de juliol al Teatre Metropol de Tarragona. Finalment, el festival es clourà amb el concert de la mezzosoprano Gemma Coma-Alabert i la pianista Anna Crexells. Serà el 12 de juliol a l'Orangerie Bodegues Clos Barenys.

Carles Pachón i Anna Crexells van interpretar el tango "El día que me quieras" com a cloenda del concert

 

Comenta aquest article