Atletisme

Pere Ferrando obté dues medalles d'argent i una de bronze al campionat de Catalunya d'atletisme màster

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de Pere Ferrando
Imatge d'arxiu de Pere Ferrando | Cedida

El diumenge 10 de juny es disputava el Campionat de Catalunya de la categoria Màster. La competició es va disputar a l'estadi d'atletisme "La pedra salvadora" de Mollet del Vallès. El Club Atletisme Cambrils va estar representat pel Pere Ferrando, que amb una destacada actuació: va assolir dues medalles d'argent, al salt d'alçada i al llançament de javelina i una medalla de bronze al llançament de disc.

Campionat de Catalunya d'iniciació

Per altra banda, el dissabte 9 de juny es va disputar la fase final del Campionat de Catalunya de les categories S-10, S-12 i S-14 a l'estadi d'atletisme de Castellar del Vallès. Per part del Club Atletisme Cambrils sis van ser les atletes que van participar en aquesta jornada final. El seu rendiment va ser excel·lent, assolint una medalla de bronze, quatre llocs de finalista i tres millores de marca personal. La condició de finalista s’assoleix a l’arribar a la final, el que equival a estar entre les 8 millors atletes de Catalunya.

L'actuació més destacada va anar a càrrec de l’Astrid Arias, que va guanyar la medalla de bronze als 80 m. llisos.