Esports

Tir olímpic

El Club de Tir Olímpic Cambrils organitzarà, el proper setembre, el XI Curs de recàrrega de cartutxeria metàl·lica

Per Redacció

Cartell del curs que s'impartirà a Cambrils el proper mes de setembre
Cartell del curs que s'impartirà a Cambrils el proper mes de setembre | Cedida

El Club de Tir Olímpic Cambrils organitzarà, el proper mes de setembre, el XI Curs de recàrrega de cartutxeria metàl·lica. Concretament, el curs es farà al llarg del dissabte 22 de setembre a les instal·lacions de la galeria de tir del club. Al matí es s'impartiran dues classes teòriques sobre l'àrea jurídica (de les 9 a les 11 hores) i l'àrea de balística (de les 11 a les 13.30 hores), mentre que al migdia es farà una aturada per dinar. A la tarda seguiran les classes teòriques corresponents a l'àrea de balística (de les 16 a les 17 hores) i a l'àrea pràctica (de les 17 a les 19 hores). Finalment, a l'última hora del curs (de les 19 a les 20 hores) es farà la prova final (examen). El preu de la matrícula és de 100 euros.

El Club de Tir Olímpic Cambrils impartirà aquest curs a través de professorat qualificat i autoritzat per la Direcció General de la Guàrdia Civil per a la realització d'aquest tipus de curs i per a l'expedició dels certificats que acreditin que s'ha superat. Des del club local s'imparteixen, cada any, diversos cursos en funció de la demanda.

Per formalitzar la inscripció cal presentar tota la documentació necessària a les oficines del club o bé a través del correu electrònic tircambrils@gmail.com. Per a més informació es pot accedir a la pàgina web del Club de Tir Olímpic Cambrils.

 

 

Comenta aquest article