Esports

Victòries de l'Oleastrum i el Vilafortuny fora de casa en la jornada esportiva d'aquest cap de setmana

Per Redacció

 
 
 A dalt, moment del partit entre el Cambrils i el Santfeliuenc, i a sota moment del partit de futbol sala que va enfrontar al CFS Mediterrani amb el Constantí FS
Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Santfeliuenc 1

El gol aconseguit pel Santfeliuenc al minut 20 del partit li va valer els tres punts. El Cambrils, tot i dominar el joc i disposar de bones ocasions per a marcar no va aconseguir salvar cap dels tres punts en joc.

Primera Territorial

Bonavista 0 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum va aconseguir la victòria al camp del Bonavista gràcies a un gol aconseguit per Rubén a cinc minuts per l'acabament del partit.

Tercera Territorial

La Floresta 2 - A.E. Vilafortuny 4

L'equip cambrilenc va aconseguir una nova victòria en el camp de La Floresta, amb un resultat de 2 a 4, que permet a l'equip de Vilafortuny situar-se en els primers llocs de la classificació, en la seva primera temporada futbolística.

Futbol Sala

Divisió de Plata

CFS Mediterrani 4 - Constantí FS 3

Treballada victòria del Mediterrani davant el líder de la categoria. El gol del triomf va arribar quan faltaven 12 segons per a l'acabament del partit


Bàsquet

Sènior masculí A

CB Martorell 75 - CB Cambrils 59

L’equip sènior masculí A del CBC va sumar aquest cap de setmana una nova derrota en camp contrari. L’equip d’Esther Neila va patir les baixes de Lázaro, Pani, Lluch i Sebas, i a darrera hora la de Toni Vidal, que es va ressentir d’unes molèsties just abans d’iniciar el partit. Els cambrilencs van iniciar força bé el partit, amb un primer parcial de 14 a 18, a la fi del primer quart. L’equip local però, va aconseguir capgirar el marcador i portar la iniciativa en el partit, aconseguint un còmode coixí d’uns 10 punts. El cambrilencs van poder retallar diferències, posant-se a només 6 punts, però finalment no es va aconseguir la remuntada. El partit va ser poc lluït, tot i que els jugadors del CBC van donar el màxim, es va notar la falta de banqueta.

Sènior femení

CB Cambrils 44 - AD Torreforta 40

L’equip sènior femení va aconseguir ahir una victòria molt treballada i amb gran esforç contra l’AD Torreforta. Durant tot el partit, l’equip cambrilenc va anar per sota en el marcador, arrossegant la baixa anotació aconseguida en el primer quart –només quatre punts-. En el segon quart, l’equip del CBC va aconseguir un bon parcial, tot i que es va anar al descans amb set punts en contra. En la represa, l’equip va millorar bastant en defensa i es va notar un major encert en atac. En els darrers minuts del partit, l’equip del CBC va apretar molt intensament en defensa a l’equip rival, fins que es va aconseguir empatar el partit – en el darrer quart es va fer un excel·lent parcial de 18 a 6-. En els darrers minuts, les jugadores del CBC van saber controlar el partit, anotant en atac i aguantant molt bé en defensa. Finalment, victòria molt merescuda per a l’equip sènior femení.

Sènior masculí B

CB Cambrils 49 - E. Puigcerver 55

L’equip sènior B del CBC va encaixar ahir una nova derrota a casa contra el Puigcerver. Durant tot el partit es va mantenir un partit molt igualat, tot i que els reusencs sempre van situar-se al davant en el marcador. En els darrers minuts del partit, els cambrilencs van retallar les diferències, però l’equip visitant va saber controlar el seu joc i es va mostrar molt més encertat.

Hoquei

Mollerussa 4 - CH Cambrils 1

L'equip cambrilenc va ensopegar aquesta cap de setmana al camp del Mollerussa, amb un resultat de 4 a 1. En la primera part l'equip local va aconseguir marcar tres gols i avançar-se clarament en el marcador. En el segon temps, els cambrilencs van aconseguir marcar un gol, de la mà de Javier Rodríguez, però el Mollerussa va marcar de nou. En la propera jornada visita el camp del CH Cambrils, el CH Reus Ploms, en un partit que es disputarà dissabte.


Comenta aquest article