Atletisme

L'atleta Jan Monserrate obté la marca mínima per participar al campionat d'Espanya en la prova de 200 metres llisos

Jan Monserrate, el segon per l'esquerra, en la prova dels 200 metres llisos
Jan Monserrate, el segon per l'esquerra, en la prova dels 200 metres llisos | Cedida

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme Joan Serrahima de Barcelona el Campionat de Catalunya S-18 i S-20. A aquesta prova hi van accedir sis atletes del Club Atletisme Cambrils. La seva actuació va ser excel·lent, doncs quatre d'ells assolien la posició de finalista. És a dir, acabaven entre els 8 millors atletes de Catalunya a la seva prova respectiva. A més, batien els rècords de Cambrils S-18 i absolut a la prova dels 200 m.ll. i el rècord de Cambrils S-20 a la de llançament de disc. Tanmateix, la marca al 200 m.ll. del Jan Monserrate representava ser marca mínima per a participar al Campionat d'Espanya de la categoria.

Els resultats dels atletes van ser els següents:

Categoria S-20

• L'Eulàlia Català participava a les proves de llançament de pes i llançament de disc. Al pes assolia la 4a posició amb un millor llançament de 9.09 m. Al disc també acabava 4a. amb un millor intent de 28.92 m. que representava ser rècord de Cambrils de la categoria.

Categoria S-18

• La Nuria Caballero assolia la 6a. posició al salt de llargada amb un millor salt de 5.24 m.

• La Carlota Mallat participava al Llançament de javelina, on assolia la 6a posició amb un millor llançament de 26.81 m.

• El Jan Monserrate assolia la 3a. posició a la 2a. Semifinal dels 200 m.ll. amb una marca de 22”93 que representa ser Rècord de Cambrils, tant a la categoria S-18 com absoluta. Amb aquest registre passava a la final, on acabava en 7a. posició amb una marca de 23"08. També va participar a la prova dels 100 m.ll. on assolia la 4a. posició a la 3a. Semifinal, parant el cronòmetre en un temps de 11”59, prop de la seva marca personal.

• La Jennifer Molano participava a les proves de Llançament de pes i Llançament de disc. Al pes assolia la 9a. posició amb un millor llançament de 8.83 m. Al disc acabava 12a. amb un millor intent de 18.47 m.

• La Sandra Rebollo assolia la 7a. posició a la tercera semifinal dels 100 m. tanques, amb una marca de 16"78

6a posició d'Anna Riu a la Cursa La Maquinista de Barcelona

El passat diumenge es va disputar a Barcelona la Cursa de La Maquinista, centre comercial ubicat al barri de Sant Andreu. En representació del Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Anna Riu, que assolia la 12a. posició a la categoria femenina amb un temps de 45’44.