Informació general

Manifestació

Avis i Àvies, dissetena entrega

Els Avis i Àvies no defalleixen en la reivindicació i, al mateix temps, generen una gran expectació entre els turistes que acudeixen al mercadet setmanal

Per Lluís Rovira i Barenys

La manifestació d'ahir, a la plaça de la Vila
La manifestació d'ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Ahir es complia la dissetena concentració setmanal consecutiva dels Avis i Àvies de Cambrils demanant la llibertat dels presos polítics. Els Avis i Àvies no defalleixen en la reivindicació i, al mateix temps, generen una gran expectació entre els turistes que acudeixen al mercadet setmanal. Com a inici de la concentració, ahir es va fer un recordatori de tots els polítics i dirigents d'entitats que a hores d'ara es troben empresonats o bé a l'exili. El portaveu dels Avis i Àvies va animar la gent a que els enviïn cartes, sobretot als empresonats, ja que són una bona injecció d'ànim. A banda, també es va comunicar que el bus per anar a la concentració de Montserrat del proper 15 de juny ja és gairebé ple i que només queden quatre o cinc places disponibles.

Després d'aquestes indicacions es va procedir a cantar L'Estaca i la manifestació es va posar en marxa des de la plaça de la Vila cap el carrer de Gimbernat, passeig d'Albert, carrer de l'Hospital i de nou, a la plaça de la Vila. Un cop a plaça es va cantar els Segadors just quan començaven a caure quatre gotes de pluja.

Els Avis i Àvies, ahir, al passeig d'Albert a punt d'entrar al carrer de l'Hospital / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article