Societat

Fira Multisectorial

Es tanca la 61a Fira de Cambrils amb una gran afluència de públic

La 61a Fira de Cambrils es tancava, ahir diumenge al vespre, després de tres intensos dies d'activitats. Com cada any, milers i milers de visitants –tant cambrilencs com d'altres poblacions– van passar pel recinte firal

Per Berta Ruiz

Espai que ocupava la Fira de Cervesa Artesana, una de les novetats d'enguany
Espai que ocupava la Fira de Cervesa Artesana, una de les novetats d'enguany | Berta Ruiz

La 61a Fira de Cambrils es tancava, ahir diumenge al vespre, després de tres intensos dies d'activitats. Com cada any, milers i milers de visitants –tant cambrilencs com d'altres poblacions– van passar pel recinte firal que enguany comptava amb 36.000 metres quadrats i 358 estands de tots els sectors distribuïts entre el passeig d'Albert, l'avinguda del Mil·lenari, el lateral de la riera d'Alforja, la plaça de la Vila i el carrer de Gimbernat, la plaça del Setge i la Torre del Llimó i el parc del Pinaret. Un any més, fidel a la seva cita amb la Fira, la pluja tampoc hi va faltar. Es va concentrar durant la matinal d'ahir diumenge amb algun ruixat intermitent i més intensa al migdia. No obstant això, a la tarda, va tornar a sortir el sol i, amb una temperatura molt agradable, va permetre gaudir de la darrera jornada de la Fira.

Primera edició de la Fira de Cervesa Artesana

Enguany, una de les principals novetats i que va tenir una excel·lent acollida per part de la gent, va ser la primera edició de la Fira de Cervesa Artesana que es va incorporar a la zona gastronòmica. De fet, la zona de les Food Trucks & Circus va tornar a ser un dels punt de reclam de públic per fer un petit àpat o perquè els més petits juguessin amb les atraccions de circ. En aquest espai, situat al parc del Pinaret, també es van organitzar, al llarg del cap de setmana, actuacions de música en viu, tastets i tertúlies, un vermut electrònic i una masterclass de swish swish, entre d'altres activitats. Dissabte a la tarda també va tenir lloc una actuació castellera, a la plaça del Setge, a càrrec dels Xiquets de Cambrils i els Xiquets del Serrallo.

Mercat Medieval i atraccions

Un dels grans reclams de la Fira va ser, novament, el Mercat Medieval –instal·lat a la plaça de la Vila–, amb espectacles i animacions de carrer, així com l'espai infantil que es va muntar a la plaça del Setge amb tallers de manualitats. Per segon any consecutiu, a la Torre del Llimó es va muntar un campament medieval d'oficis tradicionals. Per altra banda, la fira d'atraccions situada a tocar de la riera d'Alforja va ser un formigueig de persones durant tot el cap de setmana.

Al pavelló cobert del recinte firal, diferents entitats i empreses de tots els sectors representades, així com l'espai institucional de la Fira, enguany, dedicat al pont de l'N-340, el seu enderroc i les obres que s'hi estan fent actualment. A l'exterior del pavelló cobert, l'espai Niu Projects, que recollia les propostes de joves creadors i artistes locals. Hi va haver espai per a les il·lustracions, la roba, el reciclatge, la fotografia, la cistelleria o els tatuatges, entre d'altres.

Comenta aquest article

Galeries relacionades