Esports

Bàsquet

El Club Bàsquet Cambrils celebra el seu torneig de bàsquet base

Per Redacció

Imatge d'un dels partits del torneig entre el CB Cambrils i el CB Salou, el passat dissabte
Imatge d'un dels partits del torneig entre el CB Cambrils i el CB Salou, el passat dissabte | Berta Ruiz

El Club Bàsquet Cambrils va organitzar, el passat dissabte al matí, un torneig de bàsquet base a les pistes de l'edifici de La Salle del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Hi van competir diferents equips en les categories de babybàsquet, prebenjamí, benjamí femení i masculí, aleví femení i masculí, amb un total de 275 jugadors. Els equips participants van ser els equips locals del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, de l'escola Guillem Fortuny, l'escola Cambrils i l'escola La Bòbila, juntament amb el CB Morell, el Puigcerver i el col·legi Pare Manyanet de Reus i el CB Salou. Un dels plats estrella de la matinal va ser el partit en la categoria de babybàsquet entre el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i l'escola Guillem Fortuny, en el què tot el públic va gaudir de les bones maneres de jugar de xiquets i xiquetes de P3, P4 i P5.

Durant la matinal basquetbolística es van disputar un total de 16 partits, que va cloure amb un dinar de germanor –a base de fideus rossos– a càrrec de l'AMPA del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, a qui el club agraeix la seva implicació i col·laboració. També a Intersport Reus per patrocinar el torneig i cedir uns detalls als xiquets participants.

La temporada de bàsquet finalitzarà aquesta setmana amb la diada de l'escola Guillem Fortuny i el partit de pares i mares contra jugadors de l'escola Cambrils.

Des del Club Bàsquet Cambrils valoren "la bona salut del bàsquet a Cambrils com demostra l'ambient i la quantitat de jugadors i jugadors de l'Escola de Bàsquet Cambrils (EbC). Aquesta Escola de Bàsquet està formada pel Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, escola Guillem Fortuny, escola La Bòbila i ecola Cambrils.

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades