Informació general

Política

ERC i PDeCAT-CiU manifesten el seu «compromís» amb el pacte de govern que van signar amb el PSC

Els grups municipals d'ERC i PDeCAT-CiU han emès un comunicat de premsa conjunt en què afirmen que «estem disposats a seguir treballant fins al darrer dia d'aquest mandat»

Per Redacció

Imatge de la roda de premsa del pacte de govern entre Camí Mendoza (ERC), Mercè Dalmau (PDeCAT-CiU) i Ana López (PSC), el 28 de maig de 2015
Imatge de la roda de premsa del pacte de govern entre Camí Mendoza (ERC), Mercè Dalmau (PDeCAT-CiU) i Ana López (PSC), el 28 de maig de 2015 | Lluís Rovira i Barenys
Els grups municipals d'ERC i PDeCAT-CiU a l'Ajuntament de Cambrils han volgut mostrar, a través d'un comunicat de premsa conjunt, "el nostre compromís amb el pacte de govern pel període 2015-2019 que vam signar, juntament amb el PSC, el dia 28 de maig de 2015. A través d'aquest pacte –avui en dia plenament vigent– ens comprometíem a garantir la millora de la ciutat, la vida de la ciutadania i l'estabilitat del govern de Cambrils, i en això estem disposats a seguir treballant fins al darrer dia d'aquest mandat".
 
Segons segueix el comunicat, "el principal objectiu dels nostres grups municipals és el de seguir treballant per Cambrils. Així ho demostrem en el nostre dia a dia. Fidels als nostres compromisos i mitjançant la negociació, els partits polítics que conformem el govern, continuem dirigint la nostra acció amb un objectiu comú i compartit que és el benestar dels cambrilencs i cambrilenques".

Comenta aquest article