Informació general

Política

El CDR de Cambrils respon el PSC i es reafirma en la campanya «Fora el 155 del govern de Cambrils»

Per Redacció

Logotip del CDR Cambrils
Logotip del CDR Cambrils | Cedida

 

El CDR de Cambrils, dins la seva campanya "Fora el 155 del Govern de Cambrils", ha fet públic un nou comunicat com a resposta al PSC, "un partit que no va assistir al darrer homenatge de la Generalitat de Catalunya a les víctimes del franquisme i que es manifesta amb Societat Civil Catalana, al costat de grups violents i d'ultradreta". En el comunicat, el CDR acusa el PSC de no haver denunciat mai "l'assenyalament d'habitatges particulars amb pintades, ni els atacs telemàtics en xarxes socials, ni l'agressió que va tenir lloc al carrer del Consolat de Mar a un home per portar un llaç groc. I encara menys ho vau denunciar el passa t17 de desembre quan  els vostres col·legues del bloc del 155 van sortir en un escamot nocturn amenaçant a menors d'edat amb cúters i escampant l'odi pels nostres carrers". El comunicat acaba demanat que es faci fora "el 155 del govern de Cambrils".

Comunicat del CDR de Cambrils

 

El CDR de Cambrils respon al PSOE de Cambrils: "Fora el 155 del Govern de Cambrils"

Estem sorpresos de què el PsoE doni lliçons de democràcia i llibertat, quan és el responsable de la intervenció de la Generalitat amb el 155.
Un partit que no va assistir al darrer homenatge de la Generalitat de Catalunya a les víctimes del franquisme. I que es manifesta amb Societat Civil Catalana, al costat de grups violents i de la ultradreta.
Li recordem perquè Carme Forcadell està a la presó, per un principi democràtic bàsic com és el de debatre. El conseller responsable de l'operatiu policial del passat agost a Cambrils està a la presó, i el seu cap es troba fent fotocòpies. Vostès estan parlant de fer fora a algú? Tot un govern de la Generalitat escollit democràticament es troba en presó preventiva, a l'exil·li, amb causes pendents, perseguits mediàticament, calumniats, amenaçats, assenyalats, vexats... Vostès ens estan parlant de tolerància?
I a tot això, hem d'afegir la llista cada vegada més gran d'atacs de tota mena cap al moviment independentista, i que a més compta amb la complicitat del vostre silenci. A Cambrils, vostès mai han denunciat l'assenyalament d'habitatges particulars amb pintades, ni els atacs telemàtics en xarxes socials, ni l'agressió que va tenir lloc al carrer Consolat de Mar a un home per portar un llaç groc. I encara menys ho vau denunciar el passat 17 desembre, quan els vostres col·legues del BLOC del 155, van sortir en un escamot nocturn amenaçant a menors d'edat amb cúters i escampant l'odi pels nostres carrers. El PsoE és partícip de la repressió contra les nostres institucions, contra el nostre dret a decidir i, per tant per coherència democràtica, creiem que el PsoE no pot estar al Govern.
Democràcia és respectar els drets humans i el mandat popular. I el poble demana als seus representants, aquells a qui van votar, que facin fora el 155 del Govern de Cambrils.

Comenta aquest article