Societat

Escriptura

Judith Alonso de l'escola La Bòbila aconsegueix el primer premi del certamen literari Sambori Òmnium

Per Redacció

Foto de grup de tots els premiats. L'alumna cambrilenca Judith Alonso és la primera per la dreta de la primera fila
Foto de grup de tots els premiats. L'alumna cambrilenca Judith Alonso és la primera per la dreta de la primera fila | Cedida

El passat divendres 25 de maig va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis a la festa del Tinter de les Lletres Catalanes, celebrada al Casinet d’Hostafrancs de Barcelona, on es van donar a conèixer els guanyadors de la 12a edició del Premi Sambori de narrativa i la 7a del Pissiganya de poesia, dos guardons que tenen com a objectiu potenciar la creativitat d’infants i joves i reconèixer els valors emergents de les lletres catalanes.

Aquesta festa va comptar amb la presència dels alumnes premiats pels guardons –destinats a autors d'entre 6 i 18 anys–. Entre aquests joves escriptors hi havia, la cambrilenca Judith Alonso Escolà, alumna de 2n d'Educació Primària de l'escola La Bòbila, que va aconseguir el primer premi en la categoria de Cicle Inicial en el concurs literari Sambori. 

En l’àmbit dels Països Catalans, fins a 130.000 alumnes han participat d'El Tinter, un fet que el converteix en el premi literari escolar amb més participació d’Europa.

Judith Alonso de l'escola La Bòbila va obtenir el primer premi en la categoria de Cicle Inicial

 

Comenta aquest article