Informació general

Solidaritat

Nou sopar groc solidari organitzat per l'ANC i el CDR Cambrils

Per Josep Maria Ferrando

Un moment del parlament de la diputada Teresa Pallarès durant el sopar groc que es va fer aquest passat dissabte al vespre
Un moment del parlament de la diputada Teresa Pallarès durant el sopar groc que es va fer aquest passat dissabte al vespre | Josep Maria Ferrando

Amb l’assistència de més de cent persones, el restaurant Fonda Montserrat del carrer de Barcelona es va omplir dissabte al vespre, en motiu del Sopar Groc Solidari, organitzat per les seccions locals de l’Assemblea Nacional Catalana i el Comitè de Defensa de la República, amb l’objectiu de recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat, en un ambient reivindicatiu i solidari.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada al parlament per Junts per Catalunya, Teresa Pallarès, que en el seu parlament va demanar una vegada més la llibertat dels presos polítics i el retorn dels companys exiliats, que s’acabi amb la repressió i continuar endavant. Explicant que "no ens podem fer enrere i el que fem dia a dia te sentit, que som nosaltres qui hem de decidir quin país volem, i acabar amb l’asfixia econòmica que pateix Catalunya a tots els nivells per part de l’estat. Hem d’explicar a tots els catalans que Catalunya sempre ha estat un país d’acollida, i no podem permetre que els partits de l’odi tirin endavant, a les municipals tots ho hem de tenir clar".

Qui va posar veu al CDR va ser en Francesc Bermúdez encausat cambrilenc per les mobilitzacions del vuit de novembre, que va fer un relat exhaustiu del moment de repressió que viu el país, posant l’accent al Camp de Tarragona, on hi ha trenta-nou encausats per les mobilitzacions a l’espera que les properes setmanes i mesos s’ampliï encara més la llista de persones que hauran de passar pels jutjats només per haver exercit els seus drets com a ciutadans. També va intervenir el germà de Jordi Sànchez, parlant en nom de l’Associació Catalana de Drets Civils, creada per les famílies dels presos i exiliats polítics, en defensa dels drets civils i els drets humans, explicant la lluita diària per conscienciar a la ciutadania d’aquests drets i la necessitat de fer tot el possible per alliberar als seus familiars en presó i fer que retornin els exiliats. També era present a l’acte l’alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, i diversos regidores i regidors cambrilencs.

Imatge del sopar groc, aquest passat dissabte

 

Comenta aquest article