Cultura

Solidaritat

El Port acull un concert solidari a favor de l'Afanoc

Hi van participar els grups de vent de l'Escola Municipal de Música i els grallers i timbalers de Tota l'Endenga

Per Lluís Rovira i Barenys

Actuació del grup Bufa Band de l'Escola Municipal de Música, ahir, al concert a favor de l'Afanoc
Actuació del grup Bufa Band de l'Escola Municipal de Música, ahir, al concert a favor de l'Afanoc | Lluís Rovira i Barenys

El Port de Cambrils va ser l'escenari del concert solidari d'ahir a la tarda que va comptar amb la participació dels tres grups de vent de l'Escola Municipal de Música. Els tres grups de vent, Bufa Band, Staccato i Crecendo, van anar pujant a l'escenari situat davant les Escales Reials. Aquestes actuacions es van intercalar amb la del grup de grallers i timbalers de Tota l'Endenga que van interpretar les clàssiques cançons d'acompanyament dels gegants i nanos. Al principi del concert, a més, van actuar el grup de timbalers Cop de Cap acompanyat dels Nyanyos. El concert es va fer a favor de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) i va estar organitzat pel departament de Vent de l'Escola de Música. El públic assistent al concert podia col·laborar amb l'Afanoc amb l'adquisició d'un berenar solidari i, també, amb la compre de diferents objectes, entre ells la gorra de l'Afanoc.

Com a cloenda d'aquesta activitat solidària al port, els Xiquets de Cambrils van fer l'assaig del dimecres en aquest indret, un cop es van acabar les actuacions musicals.