Esports

Natació

Es disputa la primera edició de la Travessia al Port de Cambrils

Per Redacció

La Travessia al Port de Cambrils es va disputar el passat diumenge al matí
La Travessia al Port de Cambrils es va disputar el passat diumenge al matí | Berta Ruiz

Aquest passat diumenge al matí, en un dia veritablement primaveral i en un ambient molt festiu propiciat per la celebració de la Fira Marítima Costa Daurada, es va dur a terme la primera edició de la Travessia al Port de Cambrils, organitzada, conjuntament, pel Club Nàutic de Cambrils i el Cambrils Club Natació. A més, també es va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

Precisament, la realització d’aquesta prova aquàtica estava emmarcada dins de les activitats i esdeveniments organitzats amb motiu de la Fira Marítima. La Travessia va tenir un fort component local, atès que la gran majoria de participants pertanyien al club cambrilenc, tot i que també van hi van participar alguns nedadors provinents d’altres clubs catalans, com van ser el Gavà Triatló i el CN Prat de Llobregat. De fet, es pot considerar que va ser com un aperitiu de la 5a edició de la Milla Marina i la Doble Milla Marina de Cambrils que es disputaran el proper 15 de juliol, a la platja del Regueral.

Una seixantena de nedadors disputen la prova

Així, una seixantena de nedadors es van llençar a les aigües, encara una mica fresquetes del Port per completar un circuit de 500 metres, que va anar des del pantalà fins a les Escales reials, on tots els esportistes van finalitzar el recorregut.

Pel que fa a l’edat i la categoria dels nedadors, es van agrupar en cinc grups diferenciats per edat i sexe: joves (de l’any 2002 al 1999), júniors (del 2002 al 1999), absoluts (del 1998 al 1986), màsters 1 (del 1986 al 1971) i màsters 2 (del 1970 i més grans). Els guanyadors de les diferents categories van ser els següents:

  1. Bruno Salas i Núria Coronado, de la categoria de joves, masculí i femení, ambdós del Cambrils CN.

  2. Raul Nogales i Ona Gavaldà, de la categoria júniors, ambdós també del Cambrils CN.

  3. Miqui Sarle i Elisenda Calonge, de la categoria absoluta, del Cambrils CN i del CN Prat de Llobregat, respectivament.

  4. Josep Maria Rosell i Vicky Fortuny, de la categoria màster 1, ambdós del Cambrils CN.

  5. Joan Carles Adell i Cristina Vallespí, de la categoria màster 2, ambdós del Cambrils CN.

Comenta aquest article

Galeries relacionades