Esports

Atletisme

Es disputa el XXVI Campionat Local d'Atletisme amb la participació d'un centenar d'escolars

Per Pere Ferrando

Una de les proves de velocitat femenina del Campionat Local d'Atletisme, celebrat aquest passat diumenge
Una de les proves de velocitat femenina del Campionat Local d'Atletisme, celebrat aquest passat diumenge | Lluís Rovira i Barenys

El passat diumenge 13 de maig es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el XXVI Campionat Local d'Atletisme. Aquesta competició, organitzada pel Club Atletisme Cambrils, va ser l’edició número dotze que va tenir com a escenari l’estadi d’atletisme. Són ja vint-i-sis anys consecutius de donar a les institucions escolars de Cambrils i pobles del voltant la possibilitat d’apropar-se al món de l’atletisme. En els seus inicis en el marc de la gespa de la Riera d’Alforja, exercint la funció de jutges els atletes de categories superiors cronometrant amb els seus rellotges. Actualment sobre el material sintètic de l’estadi, amb jutges oficials de la Federació Catalana d’Atletisme.

Un any més, el Campionat Local d’Atletisme va aplegar en la 26a. edició d’aquesta trobada atlètica, prop de 100 escolars provinents de tots els centres educatius de Cambrils que van participar en la disputa de les curses de velocitat, resistència, curses amb tanques, relleus, salts i llançaments que marcava el reglament de la competició. Així, aquesta Festa Social de l’atletisme continuava sent el referent dels nois i noies en edat escolar de Cambrils que volien provar les seves qualitats atlètiques

El XIX MEMORIAL CAROLINA MARÍN és un reconeixement al record de la Carolina Marín, atleta del club que ens va deixar fa dinou anys..

El Memorial premia als joves més qualificats en l’apartat de la velocitat.

Enguany els guanyadors van ser:

S-10 MASCULÍ: Max Linkert

S-10 FEMENÍ: Sarai Madrid 

S-12 MASCULÍ: Oriol Pedrola

S-12 FEMENÍ: Diana Ladrón

S-14 MASCULÍ: Roger Baiges

S-14 FEMENÍ: Astrid Arias

ABSOLUT MASCULÍ: Jan Monserrate

ABSOLUT FEMENÍ: Sandra Rebollo

Els guanyadors de cada categoria van rebre, a més de la medalla d’or, un trofeu commemoratiu. La competició va acabar amb el repartiment de medalles i trofeus per als guanyadors i medalles de participació per a la resta de participants per a premiar el seu esforç.

Una Festa Social de l’atletisme, on cal donar les gràcies a la col·laboració econòmica d’empreses particulars que, amb la seva aportació, fan possible que la flama de l’atletisme es mantingui encesa.

Una de les proves del Campionat Local d'Atletisme / foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article