Cultura

Cursos

S'obren les inscripcions dels cursos intensius de català per als mesos de maig, juny i juliol del Servei Local de Català

Per Redacció

Imatge d'un dels cursos de català que s'imparteixen al Servei Local de Català
Imatge d'un dels cursos de català que s'imparteixen al Servei Local de Català | Cedida

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC), que aquest dies finalitza els cursos del segon quadrimestre, ha preparat quatre cursos més intensius que es faran al maig i juny o al juliol. Concretament, aquesta setmana s’obren les inscripcions per a un Taller d’Ortografia, que es farà els dilluns i dimecres de 15 a 17 h del 21 de maig al 20 de juny i que s’adreça a persones que ja parlen català però fan faltes i volen aprendre estratègies per evitar-les d'una marera diferent, amb tècniques innovadores. Aquest taller, del tot pràctic, és un bon complement per a l'alumnat que segueix el currículum general de formació en llengua catalana del Consorci per a la Normalització Lingüística però també és una bona eina per a persones que fa temps que no estudien català i que encara que tinguin una titulació en aquesta matèria volen millorar en determinats aspectes.

També s’ofereix un Grup de conversa avançat, per a persones de nivell Elemental o Intermedi d’origen no catalanoparlant que volen millorar la seva fluïdesa. Aquest grup es farà els dilluns i dimecres de 18 a 20 h durant el mateix període.

A més, aquesta mateixa setmana comença un nivell Bàsic 3 intensiu que s’impartirà els dimarts, dimecres i dijous de 15 a 17 h i a més els dimarts de 9.15 a 11.30 h. Finalment, i ja al mes de juliol, és previst que s’imparteixi un nivell Bàsic 2 de 9.30 a 11.30 h de dilluns a divendres.

Les persones interessades en aquests cursos o tallers es poden adreçar al Servei Local de Català de Cambrils (situat a l’Ateneu Juvenil, av. de l’Horta de Santa Maria, 14, 2a planta, tel. 977792688) en horari d’atenció al públic, els dilluns i dimecres de 16.30 a 19 h, els dimarts i dijous de 12 a 13 h i els divendres de 10 a 14 h.

D’altra banda, el Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus, del qual forma part el SLC de Cambrils, ofereix també cursos presencials intensius de juliol a Reus. En aquest cas les matrícules es faran els dies 26 i 27 de juny de 9 a 13.30 h. El detall del calendari, horaris i nivells es podrà consultar a www.cpnl.cat/reus o demanar al 977 12 88 61 de 9 a 14 h.

 

Comenta aquest article