Cultura

Exposició

Cinquanta-dos artistes cambrilencs exposen les seves obres a la Sala Àgora

Per Redacció

Acte d'inauguració a càrrec de l'alcaldessa i el regidor de Cultura, el passat divendres al vespre a la Sala Àgora
Acte d'inauguració a càrrec de l'alcaldessa i el regidor de Cultura, el passat divendres al vespre a la Sala Àgora | Berta Ruiz

Pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, patchwork, escultura i d'altres disciplines artístiques de les mans de 52 artistes cambrilencs. La Sala Àgora de l’Ajuntament, acull des del passat divendres al vespre, la 37a edició de la mostra col·lectiva Artistes de Cambrils que es podrà visitar fins el dia 1 de juliol. L’acte d'inauguració va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza– i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella.

La mostra, que té una llarga trajectòria, s’ha consolidat dins el panorama cultural cambrilenc i s’ha convertit en una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, facilitar l’espai on poder difondre-les i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. En aquesta ocasió cal destacar el record de participació. La mostra acull deu creadors més que en l’edició passada; hi ha deu artistes que exposen a Artistes de Cambrils per primera vegada. Per altra banda, també s’hi sumen dos col·lectius: el Taller Fang i Mar i els alumnes del Taller d’Ort.

Artistes participants

En aquesta edició, els artistes participants són: Javier Estera, Nuri Mariné, Obdulia Boada, Ma Asunción García, Francesc Rodríguez, Francisco Domingo, Concepción Visiedo, Laura Mestres, Rosana Fuster, Ana Vilallonga, Belen Domingo, Cristina Salvans, Myriam Alfaro, Cinta Ballesté, Francesc Marcó, Maria Rus, Dolors Sabaté, Josép A. Lidón, Lucia Alvarez, Marta Fàbregas, Xavi Castellnou, Jaume Cases, Alberto Insa, Dolors Castells, Montse Forcadell, Yvonne Sussane, Rafael Rubio, Jesús Gómez, Rosa Mata, Mª Lourdes Mercadé, Josep Safont, Jesús Tápia, Ana Mª Morera, Nuria Pons, Concepción Pallares, Daviu, Ana Roselló, Cristiane Freitas, Pilar Gonzalvo, Enric Ferré, Queralt Osorio, Christine Picazo, Linda Eatenton, Cori Tàrrec, Jordi Tremosa, Solveig Nilsson, Agustín Vázquez, Abril Vilà, David Callau, Dafne Jorba, Taller Fang i Mar i alumnes Taller d’Ort.

Diferents imatges de les obres que es poden veure a l'exposició Artistes de Cambrils, a la Sala Àgora