Cultura

Música i dansa

La música i la dansa es donen la mà en una nova edició de Música als balcons

Els balcons i carrers del Barri Antic van ser l'escenari, el passat divendres a la tarda, d'aquesta iniciativa amb alumnes de l'Escola Municipal de Música i del Centre de Dansa Cambrils

Per Berta Ruiz

Un moment de l'actuació de música i dansa a la Torre del Llimó
Un moment de l'actuació de música i dansa a la Torre del Llimó | Berta Ruiz

La música i la dansa es van donar la mà, el passat divendres a la tarda, en la sisena edició de Música als balcons. El recorregut es va iniciar des de la Torre del Llimó, on el regidor de Cultura –Lluís Abella– i el president de l'Associació de veïns El Portal –Ignasi Martí– van adreçar unes paraules als assistents. Després va començar el passeig de música i dansa que va tenir onze actuacions de diferents formacions de l'Escola Municipal de Música de Cambrils: un grup de vent, la Bufa-Band, diferents trios de corda, de clarinets, de saxos i de flautes, un duo de guitarres, un concert de piano a quatre mans, un combo de corda i solistes de cello i saxo. Tot plegat, acompanyat de les coreografies a peu de carrer dels alumnes del Centre de Dansa Cambrils. A més, com cada any, la comitiva anava encapçalada per la Xaranga Bandsonats que li va donar molta animació al recorregut. Cal destacar el nombrós públic que va seguir tot el recorregut i que es va aplegar en cada punt de la ruta.

La iniciativa, promoguda pel Departament de Cultura de l’Ajuntament, va comptar amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Barri Antic El Portal i l’Associació de Comerciants VilaCentre. Música als Balcons va ser una iniciativa del Pla de Barris a la qual es van unir ambdues associacions del barri amb la voluntat de crear un projecte per promoure i dinamitzar el Barri Antic. La primera edició es va celebrar el desembre del 2012 com a cloenda d’aquest programa d’intervenció integral del barri i va tenir molt d’èxit.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades