Esports

Atletisme

Dues medalles de bronze dels atletes cambrilencs a la 4a Jornada del Campionat Territorial d'iniciació

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu de l'atleta Maria Taggi
Imatge d'arxiu de l'atleta Maria Taggi | Cedida

El passat dissabte 5 de maig es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Valls la 4a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un alt nivell, guanyant dues medalles de bronze.

Les medallistes van ser les següents:

  • Categoria S-14 :

3.000 m. llisos: Maria Taggi -  11' 41"67 BRONZE RC

Salt d'alçada: Astrid Arias -  1.33 m. BRONZE MMP

La Maria també assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat. Tanmateix, l’Astrid assolia la 5a posició als 150 m. llisos amb una marca de 21”23 que suposava ser mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Fora de concurs hi participaven la Nuria Caballero i la Carlota Mallat. Ambdues a la categoria S-18.

La Nuria va guanyar el triple salt amb una marca de 10.56 m. que suposava ser un nou rècord de Cambrils de la categoria. D’altra banda, la Carlota guanyava la javelina amb una marca de 24.73 m., marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

En total l’estadística va marcar 2 rècords de Cambrils, 9 millores de marques personals i 4 marques mínimes per a participar a Campionats de Catalunya.

XXVI Campionat Local d’Atletisme, aquest diumenge

Aquest proper diumenge dia 13 el Club Atletisme Cambrils organitzarà el XXVI Campionat Local d’Atletisme. Serà la dotzena edició que aquesta competició es disputarà a l’Estadi d’Atletisme. És una competició on l'objectiu és apropar l'atletisme als escolars de Cambrils, invitant-los a acudir a l'Estadi d'Atletisme a provar les seves qualitats atlètiques.

Tanmateix, amb la intenció de mantenir el record de la Carolina Marín, es continua instaurant el XIX Memorial Carolina Marín. Al Memorial es valora la velocitat, en record de la Carolina Marín, que en el moment que ens va deixar tenia el Rècord de Cambrils dels 100 metres.

Comenta aquest article