Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Ciclisme

L'Hospitalet de l'Infant acollirà, aquest diumenge, la segona prova de l'Open Tarragona BTT Megabici

Per Redacció

Imatge d'una prova anterior de l'Open Tarragona BTT Megabici
Imatge d'una prova anterior de l'Open Tarragona BTT Megabici | Cedida

Megabici amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ciclisme i de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, organitza aquest diumenge 13 de maig, la segona prova de la segona edició de l'Open Tarragona BTT Megabici, a l'Hospitalet de l'Infant.

Es tracta d'un circuit ràpid i tècnic, al costat del mar, amb constants canvis de ritme i rodejats d'un paisatge idíl·lic entre mar i muntanya on els participants gaudiran de la natura d'aquesta zona i d'un ambient festiu. La carrera comptarà amb 12 categories diferents: cadet, femenina cadet, júnior,  femenina junior, elit, femenina elit, Sub23, femenina sub23, màster 30, màster 40, màster 50 i màster 60.

Les inscripcions a la segona prova estan obertes a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme (https://www.ciclisme.cat). Les categories junior i cadet pagaran 11€ i la resta de categories 16€, fins dijous a les 00.00h. A partir de divendres s'incrementa el preu de les inscripcions, categories junior i cadet 21€ i la resta de categories, 31€.

Amb aquesta segona edició de l'Open Tarragona BTT Megabici es busca consolidar aquest campionat en el calendari autonòmic com una competició de ciclisme del més alt nivell organitzatiu i d'assistència.

Comenta aquest article