El CB Cambrils perd a casa davant el CB Valls

Imatge del partit del CB Cambrils contra el CB Valls, disputat el passat diumenge a la tarda | Berta Ruiz

Tercera Masculí          Grup 2

CB Cambrils 59 - CB Valls 67

Victòria merescuda del CB Valls davant del CB Cambrils en un partit en que els vallencs van saber imposar el ritme que més els convenia. Primer quart molt igualat amb intercanvi de cistelles per part de tots dos equips i amb diferències mínimes en el marcador i amb un 19-18 favorable al Cambrils en acabar aquest període. El segon quart va permetre al Cambrils agafar les primeres avantatges clares obrint una petita escletxa de vuit punts en arribar a la mitja part, 36-28. A partir d'aquest moment el signe del partit va canviar radicalment. El Valls imposava el seu joc i capgirava el resultat arribant al final del tercer quart amb un avantatge de tres punts, 46-49. Tot i això, el CB Cambrils encara va poder tornar-se a situar per davant en el marcador: 53-51 en el minut 34. Però va ser un miratge, i el CB Valls jugant uns bons minuts finals va aconseguir emportar-se el triomf per un clar 59-67.

Després d'aquesta derrota el CB Cambrils se situa en sisè lloc de la classificació. Aquest proper cap de setmana, els cambrilencs jugaran a la pista de Ploms Salle Reus B, en el darrer desplaçament de la temporada.